Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate. ”E transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei”

12.10.2021, 15:58
Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate. ”E transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei”
Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate. ”E transport săptămânal și îmi aduce în pragul casei”

Monica Tatoiu, în vârstă de 65 de ani, a explicat, la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, care este motivul pentru care a decis să își cumpere mâncare din străinătate. ”E transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei”, a spus femeia de afacaeri. Acesta i-a criticat pe producătorii din România pentru că fac rabat de la calitate.

Prezentă în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a explicat de ce preferă să cumpere mâncare din străinătate și nu din România.

Femeia de afaceri a declarat că pune foarte mare preț pe calitate.

Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate. ” Îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta”

„Pentru că nu te îngrașă așa cum te îngrașă asta de la noi. Acum, am descoperit Puglia. Acum, la fiecare 2 săptămâni de zile, am adresa, îmi trimite la Milano și de la Milano e transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei: pâine, cârnați… nu te îngrașă. E ca la benzină. Benzina din Italia face consumul 12,8 la 100 de kilometri și benzina cumpărată în România 15 și costă mai scump”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit wowbiz.ro.


”Eu nu cred că acei cârnați pe care îi mănânci la pensiune, ăia cumpărați de la supermarket, că numai aia îți dau chitanță fiscală, sunt bio. Și sunt foarte sărate. Vinul românesc.. îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta, cică să-l sprijinim. Păi cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin să le facă de aceeași calitate. Dar prețurile sunt mari, hai să fim seriosi. Hai să-i stimulăm să se ridice la anumite standarde. Eu știu să mănânc. Și nu e vorba de bani, e vorba de calitatea mâncării și cât. Decât mult și prost, mai bine bine puțin și bun”, a adăugat aceasta.

citește și...