Prințesa Charlene se întoarce la Monaco, după patru luni petrecute în spital

14.03.2022, 16:16

Prințesa Charlene s-a întors la Monaco pentru a fi alături de soțul ei, Prințul Albert și de copiii ei, pe măsură ce starea ei de sănătate se îmbunătățește, a anunțat palatul regal. Cuplul le-a cerut oamenilor ca viața lor privată și mediul familial să fie respectate.  

Charlene, care s-a căsătorit cu Prințul Albert în 2011, a lipsit luni de zile din cauza unor probleme de sănătate, inclusiv a ceea ce palatul a numit anterior o „stare de oboseală generală profundă”.

Palatul a dat publicității sâmbătă după-amiază declarația că mama celor doi gemeni, prințul Jacques și prințul Gabriella, s-a întors în sfârșit acasă. Din noiembrie, prințesa primește îngrijiri într-o clinică elvețiană. Așa că prințesa s-a întors în sfârșit acasă.

Prințesa Charlene s-a întors la Monaco

„În conformitate cu medicii ei și în timp ce recuperarea ei merge bine, Altețele lor regale au convenit împreună ca prințesa Charlene să își poată continua convalescența în principat împreună cu soțul ei și copiii lor”, se arată ieri într-un comunicat.

Acesta a adăugat că „săptămânile următoare ar trebui să-i permită să se recupereze complet pentru a-și putea relua treptat atribuțiile oficiale”.

Prințesa Charlene a fost internată în spital anul trecut

„Următoarele câteva săptămâni ar trebui să permită prințesei Charlene să-și întărească și mai mult starea de sănătate, înainte de a-și relua treptat îndatoririle și angajamentele oficiale”, a spus palatul într-un comunicat emis sâmbătă.

Prințesa Charlene, născută în Zimbabwe, a fost internată în spital în septembrie în Africa de Sud, unde locuia de câteva luni.

Absența ei prelungită în Africa de Sud anul trecut a stârnit speculații în revistele de celebrități europene că cuplul se îndreaptă spre divorț.

Ea a suferit o intervenție chirurgicală în octombrie pentru o infecție la urechi, nas și gât, după ce s-a înregistrat sub un pseudonim într-un spital din Durban, a declarat la acea vreme o sursă de la palat.

Albert este fiul prințului Rainier al III-lea și al lui Grace Kelly, o vedetă de film americană care a murit într-un accident de mașină în 1982.

citește și...