Diana Munteanu face senzatie la Formula 1, în Monaco! Vedeta a plecat cu elicopterul pe tărâmul bogaților

29.05.2022, 12:32

Diana Munteanu face furori în acest weekend, vedeta făcându-și apariția la Monaco. Vedeta strălucește la propriu și încinge internetul cu aparițiile sale. Mai mult, prezentatoarea TV se află pe tărâmul bogaților, unde se bucură de experiențe inedite. Diana Munteanu a plecat cu elicopterul la cursa de Formula 1 de la Monaco.

Duminică, pe străzile fermecătoare din Monte Carlo se va desfașura cea de a 68-a ediție a Marelui Premiu de Formula 1 găzduit de Monaco.

Vedeta a onorat o invitație tocmai la Monaco. În acest weekend, prezentatoarea TV a primit invitația din partea unei companii de a urmări Formula 1 de la Monaco.

 

Diana Munteanu și-a pus pe jar fanii

Blondina și-a început experiența făcând turul cu un elicopter privat. Diana Munteanu, îmbrăcată într-o rochie albă și încălțată în pantofi cu toc, a văzut principatul Monaco de sus. Ulterior, vedeta de la Antena 1 s-a pozat într-un costum de baie din două piese, și și-a arătat silueta bine lucrată. Apoi, vedeta s-a plimbat  la bordul unui yaht luxos.

Circuitul din Monte Carlo este doar unul dintre cele 3 trasee care se află în F1 încă din sezonul de debut, din 1950. Celelalte două sunt Spa-Francorchamps și Silverstone. O victorie aici înseamnă enorm pentru orice pilot.

Când s-a desfășurat prima ediție

Prima editie desfășurată pe străzile cochete din Monte Carlo a avut loc pe 14 aprilie 1929. Din păcate, istoria acestui mare premiu de formula 1 este marcată de patru decese. Unul dintre cele mai dramatice episoade s-a petrecut în 1955, când liderul cursei, Alberto Ascari, a făcut un accident în zona portului și a ajuns cu monopostul în apă.

Un alt moment memorabil s-a petrecut în 1988, când unul dintre cei mai mari piloți din istorie, Ayrton Senna, a lovit zidurile de protecție în momentul când avea un avantaj uriaș în cursă.

Marele Premiu de la Monaco a fost mult timp considerat a fi bijuteria coroanei F1. Celebrități din întreaga lume vor fi prezente la eveniment.

citește și...