FOTO / Diana Munteanu, în costum de baie. Ce răspuns a dat fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu când a fost întrebată: ”mănânci?”

16.01.2022, 10:33
FOTO / Diana Munteanu, în costum de baie. Ce răspuns a dat fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu când a fost întrebată: ”mănânci?”
3. FOTO / Diana Munteanu, în costum de baie. Ce răspuns a dat fosta soție a fotbalistului Claudiu Niculescu când a fost întrebată: ”mănânci?”

Prezentatoarea de televiziune Diana Munteanu, în vârstă de 43 de ani, a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie. Vedeta a stârnit numeroase reacții în mediul online cu apariția sa. Aceasta a fost luată la întrebări în ceea ce privește alimentația sa, iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apară.

Diana Munteanu a publicat în mediul online o fotografie în care apare la plajă, într-un costum de baie din două piese. ”…am zis că e păcat să rămână nepostată”, a nitat vedeta în dreptul fotografiei.

În fotografia respectivă, Diana Munteanu pare foarte slabă, lucru care a atras atenția unora dintre cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Diana Munteanu, în costum de baie. Cristea Mitrea a luat-o la întrebări

Printre cei care au luat-o la întrebări pe Diana Munteanu s-a aflat și luptătorul Cristi Mitrea. ”Mănânci?”, a întrebat-o el. Diana Munteanu a replicat imediat: ”Normal”.


”Muschiuleti❤ Muncesti mult si se vede. Bravo Diana!”, ”Zâna păduri”, ”Poza e jalnică, tu ești frumușică în realitate”, ”Evident ca nu contează părerea noastră a urmăritorilor tai dar cu toate astea poate ar trebui sa realizezi ca NU , CHIAR NU ARAȚI BINE ! Pe scurt : AȘA NU!”, ”Păcat de tine Diana….prea exagerat ai slăbit .. schelet! Un pic de carnita pe tine….n- ar strica!”, ”Ești bună rău de tot”, ”Fata mea, mai papa și tu ceva, o jumara ceva ca prea ai piele pe os”, ”Erai mai frumi cand erai mai plinuta si tu, nu asa slaba”, au fost comentariile altor internauți.

Diana Munteanu are un băiat

Diana Munteanu s-a născut în Brașov pe data de 15 decembrie 1978. Vedeta a terminat studiile unui liceu sportiv și a făcut 8 ani de atletism. În copilărie, Diana a studiat la Școala de Muzică, compartimentul pian, timp de 4 ani, după care a absolvit și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. De-a lungul anilor, Diana Munteanu a participat la numeroase emisiuni de televiziune. În plan personal, vedeta a fost căsătorită cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu, în perioada 2007-2014. Din mariajul lor a rezultat un băiat care se numește David. Acesta este pasionat de fotbal încă de mic.

Diana Munteanu a vorbit  într-un interviu despre fiul ei, David. Vedeta a afirmat că puștiul a moștenit talentului tatălui său la fotbal. ”A crescut frumos, e ambiţios, puternic şi ascultator. Sunt o norocoasă… Îi place să fie independent şi eu admir foarte tare asta, întotdeauna l-am ghidat din umbră şi l-am lăsat să acţioneze aşa cum simte. Plus că nu sunt genul de mamă care sufocă, suntem cei mai buni prieteni şi ştie că are sprijinul meu necondiţionat”, a afirmat vedeta.

”Nu mă pot pronunţa eu, pentru că nu mă pricep. Lumea spune că-l moşteneşte. Ce pot spune, însă, este faptul că este extrem de ambiţios şi muncitor! Şi îi spun mereu că în fiecare zi trebuie să fie mai bun decât a fost ieri! Şi că, prin muncă şi seriozitate, dacă îşi doreşte cu adevărat, va ajunge acolo unde îşi doreşte!… Da, din fericire, s-a putut antrena. Şi asta a fost aur pentru el! Pentru că ştiu că a fost şi este încă o perioadă dificilă. Şi pentru cei mici, dar şi pentru părinţi. Aşa că a învăţat să preţuiască orice ieşire la antrenament… Sunt destul de conectată la tot ce înseamnă acest fenomen şi asta mai mult pentru că David respiră fotbal. El chiar ştie tot! Şi mi le povesteşte şi mie… aşa că da, pot spune că sunt la curent cumva”, a adăugat Diana Munteanu.

citește și...