Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale. Ce a ales micuța de pe tăviță

23.07.2021, 12:13
Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale. Ce a ales micuța de pe tăviță
Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale. Ce a ales micuța de pe tăviță

Diana Bart a avut parte, de curând, de un eveniment important în viața familiei sale. Preezentatoarea de televiziune a aniversat-o pe fiica ei cea mică, dar i-a și rupt turta acesteia. Diana Bart a dezvăluit ce anume a ales micuța de pe tăvița cu obiecte care îi sunt aduse, conform tradiției, la ruperea turtei.

Diana Bart lucrează la Prima TV de șapte ani, unde prezintă emisiunea ”Flash Monden”. În plan personal, Diana bart formează un cuplu cu Mihai, împreună cu care are două fetițe, Maira și Amina.

Vedeta de televiziune a aniversat-o alături de prieteni pe fiica ei cea mică, Amina, care a împlinit un an. Cu această ocazie, Diana Bart i-a rupt și turta micuței.

Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale. ”A ales banii, cheia de la mașină și rujul”

“Când Maira i-a spus surioarei ei mai mici “La mulţi ani, Amina”, şi a pus-o să sufle în lumânare, ne-a topit pur şi simplu! E o bucurie infinită, iar cel mai mult mă bucură că sunt două surori, care se iubesc tare mult. Am ales modelul tortului împreună cu Maira, care a pupat-o de cum s-au trezit şi i-a urat la mulţi an. Toată ziua a îmbrăţişat-o, ea i-a ales şi rochiţa pentru petrecere, a fost tare implicată… Chiar a fost un tort superb şi admirat de toată lumea. Mi-a plăcut foarte mult modelul, am ales un flamingo roz, pe lângă frumuseţe, pentru că este o pasăre divină, un simbol al visurilor împlinite”, a povestit Diana Bart pentru okmagazine.ro.

Vedeta a explicat și ce a ales Amina de pe tăvița cu diverse obiecte de la ruperea turtei. “A ales banii, cheia de la maşină şi rujul. Sper să iasă ceva bun din toate astea. Maira a ales iconiţa, pixul şi cheia de la maşină”, a dezvăluit prezentatoarea de la Prima TV.

citește și...