Care a fost primul job în bucătărie al lui chef Cătălin Scărlătescu. ”Cred că am curățat tone”

31.08.2020, 08:58
Care a fost primul job în bucătărie al lui chef Cătălin Scărlătescu. ”Cred că am curățat tone”
Care a fost primul job în bucătărie al lui chef Cătălin Scărlătescu. ”Cred că am curățat tone”

Chef Cătălin Scărlătescu și-a amintit de începuturile sale în bucătărie. Acesta a povestit prin ce experiențe a trecut.

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că primul său job într-o bucătărie a fost într-un hotel din Eforie Sud. Acolo, timp de un an de zile, acesta s-a ocupat să curețe cartofi.

”Am lucrat prima oară la Hotel Flamingo din Eforie Sud, eram un fel de bellboy… Un an de zile am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone. Pe vremea aia, nu existau cartofi tăiați și congelați, totul se făcea manual. Toamna se achiziționau legumele, se țineau în beci. Ceapa și morcovii se țineau în nisip, ca să se păstreze mai bine”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu pentru revista Viva.

Celebrul bucătar a povestit și care a fost primul preparat pe care l-a gătit. Avea la vremea aceea doar șapte ani și a primit indicații prin telefon de la bunica sa.

”Aveam vreo șapte ani, eram la Brașov și am sunat-o pe bunica. Am stat cu ea la telefon până am făcut o tocăniță de cartofi. A fost cea mai scumpă mâncare pe care am gătit-o vreodată, pentru că factura de la telefon era enormă. Nu aveam nici speaker, așa că ascultam ce îmi spunea, mergeam și executam, mai reveneam pentru o întrebare… Vă dați seama cât a durat”, a mai spus chef Cătălin Scărlătescu pentru sursa mai sus-citată.

Când începe sezonul 8 al show-ului ”Chefi la cuțite”

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” începe în această toamnă la Antena 1, în data de 7 septembrie 2020 și va fi difuzat trei zile pe săptămână  – luni, marți și miercuri. Show-ul ”Chefi la cuţite” a debutat la Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

citește și...