Gina Pistol, îngrijorată înainte de naștere. ”Abia acum realizez ce mi se întâmplă”

24.02.2021, 11:02
Gina Pistol, îngrijorată înainte de naștere. ”Abia acum realizez ce mi se întâmplă”
Gina Pistol, îngrijorată înainte de naștere. ”Abia acum realizez ce mi se întâmplă”

Vedeta de televiziune Gina Pistol urmează să devină mămică pentru prima oară peste puțin timp. Blonda are din ce în ce mai multe emoții înainte de naștere.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. Gina Pistol urmează să nască peste două săptămâni. Aceasta le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare că o încearcă foarte mari emoții la gândul dacă va fi o mamă bună.

”Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare…. Cred că toate femeile au trecut prin asta”, a spus Gina Pistol, citată de wowbiz.ro.

Ce a dezvăluit Smiley despre povestea de dragoste cu Gina Pistol

De curând, Smiley a vorbit despre povestea de iubire dintre el și prezentatoarea de televiziune, dezvăluind că între ei nu a fost o dragoste la prima vedere.

“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a spus Smiley.

Smiley a mai explicat și ce anume îi place mai mult la iubita sa: ”E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”.

citește și...