Dezvăluirile șocante ale Oanei Zăvoranu despre doctorul care a furat-o la clinica medicală. ‘De mine poți să spui multe, dar nu că sunt o escroacă’

16.05.2021, 15:05
Dezvăluirile șocante ale Oanei Zăvoranu despre doctorul care a furat-o la clinica medicală. 'De mine poți să spui multe, dar nu că sunt o escroacă'
Dezvăluirile șocante ale Oanei Zăvoranu despre doctorul care a furat-o la clinica medicală. 'De mine poți să spui multe, dar nu că sunt o escroacă'

Oana Zăvoranu continuă seria dezvăluirilor șocante despre medicul Bogdan Ioan Furtună, cel pe care îl acuză de furt și înșelăciune. 

Bruneta se judecă cu bărbatul, după ce a fost înșelată cu sute de mii de euro la clinica pe care o deține în Capitală. În 2017, vedeta și amicul ei, Abu-Amoud Ashraf, au investit în centrul medical One Life SRL.

La vremea respectivă, Oana Zăvoranu i-a încredințat clinica doctorului Bogdan Ioan Furtună, care trebuia să se ocupe să doteze centrul medical cu aparatură performantă.

Oana Zăvoranu, furioasă pe medicul care a furat-o la clinica medicală

Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului, iar Oana Zăvoranu a rămas fără aproximativ 800.000 de euro, bani pe care spune bruneta că doctorul Bogdan Ioan Furtună i-ar fi furat.

În prezent, cei doi și-au declarat război și se judecă la tribunal. Oana Zăvoranu a mărturisit că va merge până în pânzele albe pentru a demonstra că a fost înșelată de Bogdan Ioan Furtună, fostul director medical al Spitalului Clinic Colentina.

‘El era administrator, lucra aici și în paralel fura și ducea la clinică. A gândit că va lua clinica asta, că mi-o va băga în faliment pentru că, la un moment dat, nimic nu se mai pupa cu nimic. Am avut ciocniri verbale multe, este foarte abil, foarte șiret, e ca un șarpe care se strecoară. Am aplicat metoda țigăncilor, ca să pot dovedi că nu mint. L-am dat afară, ne-am extins, nu a nimerit prost, s-a dus la Colentina. Am plătit angajații, ne-am reabilitat în fața oamenilor pentru că niciodată n-aș fi acceptat să zică cineva de mine așa ceva. De mine poți să spui multe, dar nu că sunt o escroacă’, a declarat furioasă Oana Zăvoranu, într-un interviu pentru revista Taifasuri.

citește și...