De ce a fost chemată Oana Zăvoranu la DNA! Bruneta este acuzată de șantaj: cum se apără

28.04.2021, 13:00
De ce a fost chemată Oana Zăvoranu la DNA! Bruneta este acuzată de șantaj: cum se apără
De ce a fost chemată Oana Zăvoranu la DNA! Bruneta este acuzată de șantaj: cum se apără

Oana Zăvoranu nu are parte de liniște nici în Săptămâna Mare! Vedeta este implicată într-un proces de șantaj în cadrul dosarului privind clinica medicală deținută de actriță și medicul care i-a administrat afacerea. 

Oana Zăvoranu l-a acuzat pe doctor că i-a furat aproximativ 800.000 de euro în urmă cu patru ani. El ceruse banii pentru a achiziționa aparatură de performanță pentru clinica One Life.

Pe de altă parte, bărbatul a negat totul și a făcut o plângere penală împotriva brunetei și a avocatului său. Oana Zăvoranu a luat foc când a realizat că sumele de bani au fost folosite în alt scop.

Oana Zăvoranu, acuzată că l-a șantajat pe medicul-administrator al clinicii sale

‘S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, când mi-a fost prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani, la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică.

Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio, când doctoraşul se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte’, a declarat Oana Zăvoranu la România TV.

Dosarul de șantaj a ajuns pe mâinile DNA, Direcția Națională Anticorupție. Avocatul medicului care a administrat clinica Oanei Zăvoranu neagă toate acuzațiile venite din partea actriței.

Cum se apără bruneta

”Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitatea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu”, a spus Ioana Mateș la România TV.

Bruneta nu a rămas nepăsătoare la afirmațiile făcute de avocatului medicului respectiv și a menționat că acesta i-ar fi cerut un timp de răgaz pentru a rezolva situația.

„Sunt acte false, sunt acte semnate de el, sunt foarte mulţi martori care au participat la numeroase scandaluri pe care le-am avut cu el în clinică… A ajuns să spună la un moment dat că îi pare rău că m-a furat de un milion. Am înregistrarea audio. Noi mai voiam să-i şi năşim pe el şi pe soţia lui.

Ce nebuni… La un moment dat, l-am prins. El mi-a spus: «Eu nu am ştiut că nu ai 65 milioane de euro, că altfel nu mă băgam să fac ce am făcut.» Actele sunt la avocat. De la Spitalul Colentina, de unde a plecat distinsul doctoraş, a plecat tot din cauza unor ciordeli”, a mai completat Oana Zăvoranu, scrie CANCAN.RO. 

 

citește și...