Dezvăluirile pe care Mihaela Rădulescu nu le-a mai făcut despre căsniciile ei eșuate. ”Puteam să las mai mult de la mine”

20.01.2021, 16:43
Dezvăluirile pe care Mihaela Rădulescu nu le-a mai făcut despre căsniciile ei eșuate. ”Puteam să las mai mult de la mine”
Dezvăluirile pe care Mihaela Rădulescu nu le-a mai făcut despre căsniciile ei eșuate. ”Puteam să las mai mult de la mine”

Mihaela Rădulescu a vorbit despre cele trei mariaje pe care le-a avut, dezvăluind care a fost motivul pentru care căsniciile respective nu au funcționat.

Mihaela şi Bogdan Rădulescu, un fost coleg de la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport, s-au căsătorit când ea avea 18 ani şi jumătate. După separarea de acesta, Mihaela a păstrat numele Rădulescu. A doua oară Mihaela s-a măritat în 1997 cu Ştefan Banică Jr., iar cel de-al treilea mariaj al divei de la Monaco a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, împreună cu care are un copil. Mihaela Rădulescu a vorbit despre căsniciile sale eșuate într-un interviu pentru revista Viva. ”Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevă-rul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun”, a spus ea.

”Privind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru”, a completat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu e mama unui băiat

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Vedeta a făcut o declarație extraordinară despre fiul ei, Ayan,  mărturisind că este cea mai mare bucurie a sa.

„Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a mărturisit cea supranumită diva de la Monaco despre fiul său, Ayan, care are 16 ani.

Mihaela Rădulescu regretă că nu a avut mai mulți copii

Prezentatoarea de televiziune Mihaela Rădulescu a mărturisit, într-un interviu, că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut mai mulți copii. Vedeta a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată și chiar s-a gândit la adopție, însă nu a fost să fie.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit revistei Avantaje.

”Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a mai spus cea supranumită diva de la Monaco.

citește și...