Dezvăluirile pe care Jorge nu le-a mai făcut despre separarea de prima soție, Alina Laufer. ”Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată”

18.04.2022, 16:44
Dezvăluirile pe care Jorge nu le-a mai făcut despre separarea de prima soție, Alina Laufer. ”Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată”
Dezvăluirile pe care Jorge nu le-a mai făcut despre separarea de prima soție, Alina Laufer. ”Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată”

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a făcut dezvăluiri din primul său mariaj la un podcast. Artistul, în vârstă de 39 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre separarea de prima sa soție, Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță. ”Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată”, a mărturisit Jorge.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge a fost invitat la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Printre altele, artistul de făcut declarații despre separarea de prima sa soție, Alina Laufer. Acesta a fost cel care a luat decizia de a pleca de acasă, după cinci ani de mariaj. Jorge și Alina Laufer locuiau cu părinții acesteia, însă artistul își dorea să se mute singuri, împreună cu fetița lor.

Dezvăluirile pe care Jorge nu le-a mai făcut despre separarea de prima soție, Alina Laufer.  ”Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu”

 

”N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: ‘Fă și tu ceva serios!’ Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul. Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot”, a detaliat Jorge, potrivit wowbiz.ro.

”Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Karina (n.r. fiica lui Jorge și a Alinei). Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci”, a adăugat acesta.

citește și...