Dezvăluirile pe care Bebe Cotimanis le-a făcut despre părinții săi. ”Tata s-a dus într-o zi de leafă”

16.05.2022, 13:05
Dezvăluirile pe care Bebe Cotimanis le-a făcut despre părinții săi. ”Tata s-a dus într-o zi de leafă”
Dezvăluiri pe care Bebe Cotimanis le-a făcut despre părinții săi. ”Tata s-a dus într-o zi de leafă”

Constantin „Bebe” Cotimanis, în vârstă de 67 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin știute din copilăria sa, dar și despre părinții săi. Mama sa a fost croitorească pentru mari artiste din țara noastră. În ceea ce-l privește pe tatăl actorului, acesta a încetat din viață în urma unui accident, când artistul avea doar 13 ani.

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai cunoscuți actori de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, Bebe Cotimanis și-a împrumutat vocea reclamelor făcute pentru promovarea emisiunilor și filmelor de la PRO TV. Actorul a fost ”vocea” Pro TV timp de 25 de ani, încă de la lansarea postului. Acum, Bebe Cotimanis este ”vocea” Prima TV.

Bebe Cotimanis a fost prezent la podcastul realizat de Damian Drăghici, unde a povestit amănunte din copilăria sa. De asemenea, artistul a scos la iveală și detalii neștiute despre părinții săi. Actorul a mărturisit că în copilărie tăia găini contra cosrt: „Tăiam găinile pe stradă contra sumei de 50 de bani! Și eu sunt un om milos, culmea. La un moment dat, o olteancă de pe stradă m-a pârât. ”Ai tăiat? Pe bani?! Ne-ai făcut de râs”, a reacționat mama. Noi am fost trei frați, toți băieți. Suntem copii nebătuți, ceea ce era o raritate la vremea aia. ”Nu e bine”, doar atât zicea și nu mai dormeam noaptea! Zicea ”Nu e bine” sau ”Nu mi-a plăcut ce-ai făcut”… Intrai în pământ de rușine”, a mărturisit actorul, potrivit libertatea.ro.

Dezvăluirile pe care Bebe Cotimanis le-a făcut despre părinții săi. ”Rochiile pentru Irina Loghin pe mine le proba mama”

Potrivit sursei citate anterior, în cadrul aceluiași podcast, Bebe Cotimanis a vorbit și despree părinții săi. mama sa a fost croitorească și a făcut rochii pentru mari artiste ale României, printre care și Irina Loghin: „Mama era croitoreasă de excepție, a făcut croitorie pentru Irina Loghin, Maria Ciobanu, Ileana Sărăroiu. Mă mai uitam când probau rochiile! Rochiile pentru Irina Loghin pe mine le proba mama. Iartă-mă, Irina, acum află și ea! Cum să nu te uiți?!”.


Artistul a făcut declarații și despre tatăl său, care a încetat din viață când el avea doar 13 ani: „Tata s-a ”dus” într-o zi de leafă, era șef de echipă de electricieni, ținea lumea în mână, lucra la Amara, la spital. Dar avea chestia asta (n.r. că bea). Că s-a îmbătat el nu ar fi fost o problemă, dar s-a îmbătat și șoferul. A intrat într-unul ce-și repara mașina, accident groaznic, a fost și în ziare, cu poze, cu toate astea!”.

citește și...