Dezvăluirile lui Victor Slav despre fiica sa și a Biancăi Drăgușanu. ”O refuz dacă depășește o anumită limită”

05.07.2022, 15:11
Dezvăluirile lui Victor Slav despre fiica sa și a Biancăi Drăgușanu. ”O refuz dacă depășește o anumită limită”
Dezvăluirile lui Victor Slav despre fiica sa și a Biancăi Drăgușanu

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, a făcut dezvăluiri despre Sofia Natalia, fetița pe care o are din mariajul cu Bianca Drăgușanu. Acesta a explicat cum este relația sa cu micuța. ”Oricât de mult ar fi de simpatică, atunci când își dorește ciocolată, o refuz dacă depășește o anumită limită”, a spus Victor Slav.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam.

Victor Slav a făcut declarații, pentru kanald.ro,  despre  micuța Sofia Natalia , fetița sa din mariajul pe care l-a avut cu Bianca Drăgușanu.

Dezvăluirile lui Victor Slav despre fiica sa și a Biancăi Drăgușanu. ”Dacă îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face”

 

“Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ, ceea ce implica multa atenție. Vrea să facă mereu ceva nou, este în continua acțiune, se plictisește repede. Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârstă ei. Daca îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face”, a declarat Victor Slav pentru sursa mai sus-menționată.

“Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat cad vine vorba de ciocolata. Oricât de mult aar fi de simpatica atunci când își dorește ciocolata, o refuz daca depășește o anumită limita. Mereu își dorește o jucărie noua, aici nu o pot refuza”, a adăugat prezentatorul de televiziune.


”Deja are prieteni la grădiniță și într-o zi când am luat-o chiar mi-a prezentat un băiat. Este încă un copil și îmi doresc să rămână așa cât mai mult timp. Nu stiu cum voi reacționa, probabil îl voi lua pe băiat deoparte să discutam”, a încheiat acesta.

citește și...