Dezvăluirile lui Miță de la ”Bere Gratis”. ”Au venit toți oamenii să ceară bere gratis. Ne-au înjurat toți barmanii”

25.04.2021, 11:20
Dezvăluirile lui Miță de la ”Bere Gratis”. ”Au venit toți oamenii să ceară bere gratis. Ne-au înjurat toți barmanii”
Dezvăluirile lui Miță de la ”Bere Gratis”. ”Au venit toți oamenii să ceară bere gratis. Ne-au înjurat toți barmanii”

Mihai Georgescu, zis și Miță, solistul trupei Bere Gratis, a povestit cum, la un moment dat, la un concert pe care l-a susținut alături de trupă oamenii au venit să ceară bere gratis.

Incidentul a avut loc la un bal al bobocilor la care trupa Bere Gratis a cântat împreună cu formația pasărea Colibri. ”Eram la Balul Bobocilor de la Litere și am cântat înainte de Pasărea Colibri. Ne-au pus pe afiș, Pasărea Colibri, și sub scria Bere Gratis. Au venit toți oamenii să ceară bere gratis. Ne-au înjurat toți barmanii. Erau exasperați. Până la urmă ne-au zis: bă, cine a venit cu ideea să vă puneți numele ăsta :)). Apoi ne-au chemat cei de la Colibri să stăm cu ei la masă”, a detaliat Miță, potrivit as.ro.

Artistul a mai dezvăluit că la doucă concerte pe care le-a susținut la sala Palatului, cei prezenți au primit bere gratis. ”Am dat bere gratis la concert. La două concerte am dat 4.000 de beri. Fiecare omuleț care a venit la Sala Palatului a primit câte o bere. Au venit ăia și au descărcat berea acolo, nu mai era loc. La ieșire le-am dat câte o bere”, a mai spus acesta.

Miță de la Bere Gratis e nașul lui chef Florin Dumitrescu

Mihai Georgescu a venit să le facă o surpriză chefilor în ediția 24 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Artistul a dezvăluit că este nașul lui chef Florin Dumitrescu. Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia.

”Este cea mai frumoasă ocazia de a-mi vedea finul. În ipostaza asta nu ne-am întâlnit niciodată. Finul meu este Florin. N-are rost să-i mai spun și Dumitrescu”, a spus Miță, care este căsătorit cu vedeta de televiziune Liana Stanciu.

”Prietenia noastră cu ei (n.r. cu chef Florin Dumitrescu și soția lui) a evoluat exact așa cum am însămânțat-o, cu dragoste și cu bucuria de a ne întâlni. Și atunci când Cristina a rămas însărcinată, am prim it telefon și ne-a zis: ”Băi, uite, ne-am dori să fiți nașii copilului”. După aia a fost căsătoria și așa mai departe. Ei sunt niște oameni foarte frumoși, niște părinți responsabili și ne bucurăm să avem asemenea fini”, a mai spus acesta.

 

citește și...