Dezvăluirile lui Dan Capatos. ”Îți luai amendă. La ora 12 se afișa lista cu amenzi”

01.10.2021, 14:41
Dezvăluirile lui Dan Capatos. ”Îți luai amendă. La ora 12 se afișa lista cu amenzi”
Dezvăluirile lui Dan Capatos. ”Îți luai amendă. La ora 12 se afișa lista cu amenzi”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos, în vârstă de 48 de ani, a făcut dezvăluiri din trecutul său. Acesta și-a amintit de perioada în care era reporter de investigații la un ziar, unde munca nu era deloc ușoară. ”Îți luai amendă. La ora 12 se afișa lista cu amenzi”, a povestit moderatorul emisiunii ”XTra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Dan Capatos este cunoscut telespectatorilor ca prezentator de televiziune. Înaite de a ajunge la TV, acesta a fost reporter de investigații la un ziar.

Despre acea perioadă a făcut acesta dezvăluiri la o emisiune TV.

Dezvăluirile lui Dan Capatos. ”Trebuia să știi în fiecare zi tot ce se întâmplă”

„La secția noastră de investigații – ”Servicii secrete” se numea secția pentru că îngloba Minister de Interne, SRI, etc – fiecare aveam domenii de activitate, adică domenii de care răspundeam. Eu răspundeam de Ministerul de Interne, Poliția Capitalei și S.I.E. Trebuia să știi în fiecare zi tot ce se întâmplă. Dacă pierdeai o știre, îți luai amendă. La ora 12 se afișa lista cu amenzi. Niciodată nu mi-am luat amedă. (…) Trebuia să știi tot ce scriau restul ziarelor, chiar dacă nu se băga în ziar, și să ai o exclusivitate”, a povestit Dan Capatos, citat de spynews.ro.

„Exclusivitățile erau mai rare, dar se premiau. (…) Te întâlneai cu fel de fel de maiori, la un șpriț. Aveam buget de protocol frumos. Ne duceam la mese, la întâlniri …până îți făceai surse. Sursele alea, devenind surse de încredere, te ajutau pe viitor”, a adăugat acesta.

Dezvăluirile lui Dan Capatos.  Ce a spus despre fiul său

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica. Dan Capatos este tatăl unui băiat, Andrei, în vârstă de 10 ani, care de curând a devenit campion la tenis. Prezentatorul TV a mărturisit că fiul său, Andrei, se uită la emisiunea sa de la Antena Stars, de când aceasta este difuzată la o oră mai accesibilă. „Andrei se uită la emisiunea mea acum, de când ea a devenit una mai ușor accesibilă pentru copii din mai multe puncte de vedere. Din sezonul ăsta începem de la ora 22:00 și el tot din sezonul ăsta a început clasa a V-a și învață după-amiaza și reușește să prindă măcar jumătate”, a spus Dan Capatos, potrivit sursei mai sus-menționate.

„Acum realizează, are aproape 11 ani, e mare și sper să nu-l afecteze în niciun fel treaba asta. (…) La mine se pot pune, în dreptul numelui, o mulțime de etichete, de care nu-mi pasă. (…) S-a zis de-a lungul anilor că am nenorocit o generație, ”ce să mai învețe lumea”, pentru că oamenii nu înțeleg că menirea televiziunilor comerciale nu este să educe”, a completat el.

citește și...