Dezvăluirile lui chef Sorin Bontea. ”S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu Scărlătescu”

12.09.2022, 14:23
Dezvăluirile lui chef Sorin Bontea. ”S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu Scărlătescu”
Dezvăluirile lui chef Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea, în vârstă de 52 de ani, a dat detalii despre relația pe care o are cu cei doi colegi și prieteni ai săi alături de care este jurat la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, difuzat de postul de televiziune Antena 1. ”S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu Scărlătescu”, a dezvăluit chef Sorin Bontea în cadrul unui interviu.

Chef Sorin Bontea a vorbit despre relația sa cu chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, cei doi colegi și prieteni împreună cu care eeste jurat la emisiunea ”Chefi la cuțite”.

Acesta a dezvăluit, pentru tvmania.ro, că au existat și momente tensionate între ei.

Dezvăluirile lui chef Sorin Bontea. ”Îl luam de acasă cu mașina, îl duceam acasă cu mașina… dar nu ne vorbeam”

”Conflictele noastre au multe surse…inepuizabile. Pot părea de la o farfurie, o amuletă, un joc din culise, un battle pierdut etc. De cele mai multe ori apar de la farfurii sau de la faptul că nouă ni se pare că ceilalți nu au respectat regulile. S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu Scărlătescu. Îl luam de acasă cu mașina, îl duceam acasă cu mașina… dar nu ne vorbeam. A patra zi l-am luat în brațe și asta a fost tot”, a declarat chef Sorin Bontea pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebat în ce alt domeniu consideră că el și colegii săi s-ar descurca la fel de bine ca în gastronomie, chef Sorin Bontea a răspuns: ”Cred că ne-am descurca destul de bine și în muzică. Am mai avut ceva tentative și ne-au mai chemat și după, deci a fost de bine”.

Chef Sorin Bontea este familist convins

Chef Sorin Bontea a făcut, într-un interviu, dezvăluiri și despre soția sa, împreună cu care are doi copii.

”Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994.Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea”, a mai afirmat el.

Juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite”  a mărturisit că nu își dorește ca cei doi copii ai săi să-i calce pe urme în ceea ce privește cariera.

”În primul rând, nu aş vrea pentru că este o meserie grea şi nu întotdeauna e încununată cu succes. Adică sunt foarte mulţi bucătari, nu toţi au avut norocul meu. Este o muncă grea şi cere foarte multe sacrificii. Eu nu ştiam ce e ăla Revelion, ce e ăla Paşte, ce e ăla Crăciun, vacanţe… Când lumea se distra, eu eram la muncă. Eu am stat foarte mult timp departe de familie din cauza meseriei, ceea ce nu e tocmai plăcut. Sunt momente în care preferi să fii acasă. Şi când sunt sărbătorile te întrebi: Merită? Unii consideră că merită, eu am considerat că merită, alţii că nu… Dacă ei au stat acasă de sărbători fără tată, de ce trebuie să facă şi ei la fel dacă pot să facă altceva?”, a spus el.

citește și...