Dezvăluirile lui Andi Vasluianu. A pregătit pentru facultate un actor din serialul ”Las Fierbinți”

21.08.2020, 14:11
Dezvăluirile lui Andi Vasluianu. A pregătit pentru facultate un actor din serialul ”Las Fierbinți”
Dezvăluirile lui Andi Vasluianu. A pregătit pentru facultate un actor din serialul ”Las Fierbinți”

Andi Vasluianu a dezvăluit că l-a pregătit pentru facultate pe unul dintre actorii din îndrăgitul serial de televiziune ”Las Fierbinți”, difuzat de Pro TV.

Andi Vasluianu a absolvit Facultatea de Teatru în anul 1999. Actorul a dezvăluit că este atras de pedagogie și că de-a lungul anilor a avut numeroși elevi.

Într-un interviu pentru click.ro, Andi Vasluianu a declarat că l-a pregătit pentru facultate pe Toma Cuzin, cel pe care telespectatorii îl știu grație rolului Firicel din serialul ”Las Fierbinți”, de la Pro TV.

”Nu știu dacă i-am inspirat. Când eram în anul 3 la facultate, am condus trupa de actorie a liceului Lazăr și de acolo au devenit câțiva actori. În perioada aceea, eu am învățat enorm de la ei, ei au învățat de la mine. Unii dintre ei au prins pasiunea asta și s-au legat și ei de ea, cum ar fi Bogdan Cotleț, Simona Ghiță, Vera Ion.

Am și pregătit multe persoane pentru facultate, printre ei e și Toma Cuzin (Firicel din “Las Fierbinti”, n.r.), pe care l-am cunoscut prin soția lui și am devenit foarte apropiați. Am o atracție pentru pedagogie de când mă știu”, a povestit Andi Vasluianu.

Are două proiecte la Pro TV

Andi Vasluianu, în vârstă de 46 de ani, două proiecte total diferite la Pro TV. Acesta joacă rolurile principale în serialele “Profu” și “Videochat”.

”Ca actor, nu poți decât să te bucuri dacă primești mai multe propuneri, cu atât mai mult cu cât ele sunt diferite. Pe mine cu asta mă atrage un proiect, să fie ceva diferit față de ce am făcut până acum”, a declarat el pentu sursa citată.

Actorul a explicat și care sunt proiectele pe care le are vara aceasta.

”O să încep filmările pentru un film în luna august și mai am câteva spectacole de teatru la Grădina Herăstrău”, a declarat Andi Vasluianu.

citește și...