Firicel din ‘Las Fierbinți’ va primi o sumă enormă de la CREDIDAM! Actorul a câștigat procesul

24.11.2019, 15:47
Firicel din 'Las Fierbinți' va primi o sumă enormă de la CREDIDAM! Actorul a câștigat procesul
Firicel din 'Las Fierbinți' va primi o sumă enormă de la CREDIDAM! 

În urmă cu câțiva ani, Firicel din ‘Las Fierbinți’ a fost exclus din CREDIDAM, după ce s-a plâns public că asociația nu îi respectă drepturile.

Firicel din ‘Las Fierbinți’ va primi o sumă enormă de la CREDIDAM!

La vremea respectivă, actorul a contestat decizia în instanță, iar procesul a durat mai mult de trei ani. În 2018, actorul pierduse calitatea de membru și a contestat decizia.

Acum, Firicel, pe numele real, Cuzin Toma, a câștigat procesul pentru drepturile de autor.

El ar urma să primească peste 2.000.000 de lei de la CREDIDAM, însă decizia Tribunalului București nu este una definitivă.

CREDIDAM este o asociație care colectează drepturile conexe drepturilor de autor de la televiziuni, companii de cablu, radio și le redistribuie artiștilor.

‘Respinge excepția prescripției extinctive ca neîntemeiată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.025.000 lei reprezentând remunerație, la care se va calcula dobânda legală.

Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul București. Pronunțată în ședință publică aatăzi, 20.11.2019′, se arată în decizia Tribunalului București.

Sursa: Wowbiz

citește și...