Cum a cunoscut-o Andi Vasluianu pe soția sa. ”Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”

06.08.2020, 13:56
Cum a cunoscut-o Andi Vasluianu pe soția sa. ”Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”
Cum a cunoscut-o Andi Vasluianu pe soția sa. ”Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”

Actorul Andi Vasluianu, în vârstă de 46 de ani, a oferit detalii despre relația cu soția sa, Laura Fierascu.

Andi Vasluianu are o familie fericită alături de partenera sa de viață, Laura Fierascu și de cei doi copii ei lor. Binecunoscutul actor și-a dechis sufletul și a oferit detalii despre cum a început povestea de dragoste cu cea care i-a devenit parteneră de viață.

”Eu am avut un proiect cu banca la care lucra ea și așa ne-am cunoscut. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cu siguranță a fost dragoste!”, a mărturisit Andi Vasluiană în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Întrebat când și-a dat seama că Laura este femeia perfectă pentru el, Andi Vasluianu a răspuns:

”S-a produs în timp, într-un timp destul de scurt”.


S-au căsătorit după venirea pe lume a primului copil

Andi Vasluianu s-a căsătorit cu Laura Fierascu abia după ce a venit pe lume primul lor copil. Acesta a explicat și de ce a decis să facă pasul cel mare.

”Ne-am căsătorit după ce s-a născut Maia, am vrut să avem toți același nume. Noi eram deja o familie, restul era doar ceva convențional”, a mărturisit Andi Vasluianu.

A făcut liceul la seral

Andi Vasluianu povestea, într-un interviu pentru Digi24, că a făcut liceul la seral.

”Am și ajuns la seral. Da, da, am făcut seralul în ’90. Trebuia să trec în clasa a IX-a și am dat la Liceul Industrial numărul 14, pe care l-am și absolvit. Nu se mai dădea treapta a doua, m-am înscris, erau fișe de înscriere, m-am înscris la zi, dar pe 15 septembrie eram pe dinafară total. Am fost la secretariat și mi-au zis: Aah, tu ești ăla care nu a venit la examen la profesională? Și aici m-a pocnit plânsul, de fapt se măsluiseră niște semnături. Apoi am cunoscut pe cineva la inspectorat, au găsit toate neregulile, dar degeaba, nu mai era nimic de făcut. Și așa, am ajuns la seral”, a povestit actorul.

El a povestit și unde a lucrat înainte de a deveni celebru.

”La o brutărie turcească, unde descărcam faină, cred că jumătate de an am lucrat acolo. Apoi la un butic de noapte, am stat un an acolo…

…Atunci, în perioada aia, îmi uram munca, aveam senzația că sunt foarte departe de visul proiectat. Dar acum, retrospectiv, mi se pare senzațional că am trăit ce am trăit, am lucrat la butic, apoi ca tâmplar. Era un sistem modular și era… acolo am învățat, că m-am dus în casele oamenilor”, mai povestea acesta.

citește și...