Dezvăluirile intime pe care Oana Roman nu le-a mai făcut. ”Am avut și eu, ca toată lumea”

09.12.2020, 09:49
Dezvăluirile intime pe care Oana Roman nu le-a mai făcut. ”Am avut și eu, ca toată lumea”
Dezvăluirile intime pe care Oana Roman nu le-a mai făcut. ”Am avut și eu, ca toată lumea”

Oana Roman a vorbit deschis cu fanii ei din mediul online și le-a făcut dezvăluiri intime.

Oana Roman le-a făcut fanilor mărturisri din trecutul său amoros. Vedeta a dezvăluit că de-a lungul anilor nu a avut numai relații serioase, ci și aventuri de o noapte.

”E cineva care nu a avut măcar o dată o aventură de o noapte? Cred că cu toții am avut, nu cred că există cineva care nu a avut sau foarte puțini. Da, normal că am avut și eu, ca toată lumea”, a spus Oana Roman pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Motivul pentru care Oana Roman nu mai poate avea copii

Oana Roman este căsătorită de mulți ani cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. Invitată la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1, Oana Roman a mărturisit care este motivul pentru care nu mai poate deveni din nou mămică. Oana Roman s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală foarte grea după ce a devenit mămică.

”După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a dezvăluit vedeta.

„În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu ai voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari”, a adăugat Oana Roman.

citește și...