Dezvăluirile incendiare ale Ioanei Simion despre divorțul de Ilie Năstase! Bruneta nu vrea să mai audă iar de fostul tenismen

09.12.2022, 13:36
Dezvăluirile incendiare ale Ioanei Simion despre divorțul de Ilie Năstase! Bruneta nu vrea să mai audă iar de fostul tenismen
Dezvăluirile incendiare ale Ioanei Simion despre divorțul de Ilie Năstase!

S-a cam rupt lanțul de iubire! Ioana Simion a vorbit despre despărțirea de Ilie Năstase. Bruneta a mărturisit că se gândește serios să divorțeze de fostul tenismen. De când sunt căsătoriți, Ioana Simion a băgat de două ori divorț de Ilie Năstase, însă de fiecare dată s-a întors din drum. Ei bine, acum ar vrea să se separe definitiv de acesta. 

Mariajul lui Ilie Năstase cu Ioana Simion stă pe un butoi cu pulbere! Cei doi soți au trecut prin multe momente dificile, însă de fiecare dată au reușit să-și mai dea o șansă. În prezent, Ioana Simion nu mai locuiește cu fostul tenismen, despre care a mărturisit că este foarte libertin.

Ioana Simion, decisă să divorțeze de Ilie Năstase

„Cam de două luni așa. Ilie stă acum într-un apartament, cu fratele lui, cu șoferul lui, el știe. Eu mi-am dorit întotdeauna să locuim împreună, dar, iată, că nu s-a putut. Eu stau în apartamentul meu. De când cu episodul acela urât, când am sunat la 112, știți voi, eu am încercat să-mi iau un apartament ca să pot fugi acolo, în caz de ceva se întâmplă.

Am luat frica. Ilie primește tot felul de telefoane noaptea! Da, oricum, el, de felul lui, nu prea stă pe acasă! Se îmbracă dimineața și pleacă și mai vine noaptea târziu!

Ilie este foarte libertin de felul lui! Dar eu l-am lăsat în pace, să fie cum vrea el. El pleacă când vrea, vine când vrea! Așa e el! Eu nu am știut că va fi așa, atunci când m-am băgat în căsnicia asta. Eu am avut o căsnicie lungă, fericită, cu fostul meu soț. Aveam cu totul altă părere despre mariaj. Am tot încercat, însă, să-l iau pe Ilie așa cum e el, cu ciudățeniile lui. Eu iubesc simplitatea! Văd altfel căsătoria! Nu-mi place sa fiu târâtă în mocirlă! O să vedem cu divorțul”, a povestit Ioana Năstase pentru Click.ro. 

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit în vara lui 2020, iar nași le-au fost Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea la un local de lux din Mamaia. Imediat după nuntă, cei doi s-au certat crunt și s-au despărțit. Ulterior, bruneta anunța că a renunțat la divorț și că a revenit în brațele fostului tenismen.

citește și...