Dezvăluirile dureroase ale Andreeei Bănică despre dispariția părinților săi. ”Practic l-au lăsat să moară acolo”

13.04.2021, 11:09
Dezvăluirile dureroase ale Andreeei Bănică despre dispariția părinților săi. ”Practic l-au lăsat să moară acolo”
Dezvăluirile dureroase ale Andreeei Bănică despre dispariția părinților săi. ”Practic l-au lăsat să moară acolo”

Cântăreața Andreea Bănică a trecut prin momete extrem de dificile în momentul în care și-a pierdut părinții.

Andreea Bănică, în vârstă de 42 de ani, a rămas fără părinți pe vremea când avea 23 de ani. Artista și-a pierdut părinții în decurs de doi ani. Tatăl Andreei Bănică s-a stins din viață în anul 2001, în urma unui accident. ”Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm”, a povestit Andreea Bănică la o emisiune TV, potrivit click.ro. Vedeta a explicat că tatăl său a avut mari probleme cu băutura: ”După ce tata s-a pensionat pe caz de boală și a deschis un magazin unde vindea diverse, a avut probleme și a pierdut magazinul. Atunci a căzut în patima băuturii. Am suferit mult, pentru că el nu nici nu avea voie sa bea alcool, avea diabet. Devenea nervos, recalcitrant. Erau certuri mari în familie. Ar fi avut nevoie de ajutor specializat atunci”.

Mama Andreei Bănică a încetat din viață în anul 2003. Era bolnavă de cancer esofagian. ”Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a mai dezvăluit artista.

Andreea Bănică formează un cuplu cu Lucian Mitrea, cu care are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 11 ani anul trecut. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie.

Artista a explicat că dacă cu ani în urmă neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dar fiind că Lucian i-a fost impresar, acum motivul discuțiilor dinte ei este legat de cei doi copii ai lor.

„Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică de curând.

citește și...