Dezvăluirile Denisei Nechifor. ”Unii din foștii mei vor să ne împăcăm”

13.03.2021, 13:40
Dezvăluirile Denisei Nechifor. ”Unii din foștii mei vor să ne împăcăm”
Dezvăluirile Denisei Nechifor. ”Unii din foștii mei vor să ne împăcăm”

Denisa Nechifor are numeroși admiratori. Acesta a mărturisit că unii dintre foștii ei parteneri și-ar dori o împăcare.

Denisa Nechifor a împlinit, în data de 10 martie, 37 de ani, ocazie cu care a primit 500 de trandafiri. Vedeta nu a vrut să dezvăluie cine este cel care i-a făcut un astfel de cadou, însă a afirmat că unii dintre foștii ei iubiți și-ar dori să se împace cu ea.

”Unii din foștii mei vor sa ne împăcăm. Am rămas foarte bună prietenă cu Adrian Cristea. Eu nu știu ce e aia ură, nu uit, dar trec peste. Nu am fost niciodată în situația de a ne înjura, de a ne bate, de a ne vorbi urât pe la spate. Nu-mi plac bărbații musculoși cu tentă de interlopi. Mie îmi plac bărbații calmi, așezați. Mama nu m-a judecat atunci când i-am zis că vreau să mă despart de tatăl viitorului meu copil. A fost complicat atunci. Eu am un copil și mereu am fost foarte atentă. Poate de aia sunt singură“, a declarat Denisa Nechifor la Antena Stars, citată de click.ro.

Denisa Nechifor, despre relațiile în care a rămas cu Adrian Cristea

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, fostul fotbalist Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu ceva timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania. Denisa Nechifor a mărturisit că nu a cerut pensie alimentară de la Adrian Cristea pentru că nu și-a dorit un scandal mediatic.

„Relația mea cu Adi este una foarte bună, suntem prieteni. Noi considerăm că suntem o altfel de familie pentru că ne creștem copilul împreună, deși într-un fel separat și cam atât. Îl respect, țin la el, la familia lui. Așa am considerat eu pentru că în primă fază, să spunem că mi-a fost un soi de rușine pentru că ar fi însemnat în momentul acela un scandal mediatic, sigur ar fi fost foarte multă presiune pe noi și pe Rania și nu am vrut să îmi implic copilul în așa ceva. Apoi am discutat și nu știu, ar fi fost vorba despre o sumă infimă și nu am fi vrut să mergem la tribunal pentru așa ceva. Asta a fost decizia mea, bună, rea, așa am hotărât eu”, a declarat recent Denisa Nechifor.

„Veniturile lui Adi au scăzut și nu s-a mai pus problema de lucrurile astea. M-am descurcat, suntem bine, nu ne trebuie milioane de euro, nici nu este cazul. Eu am renunțat la parte aaceasta financiară, care oricum în cazul lui nu este nu știu ce mare avere. Am renunțat la lucrul acesta pentru liniștea Raniei. Pentru mine este mult mai important copilul”, a mai spus vedeta.

citește și...