Dezvăluirile cutremurătoare ale actriței Anca Sigartău. ”Eu știam că mor, nu mai am de trăit”

25.04.2021, 12:22
Dezvăluirile cutremurătoare ale actriței Anca Sigartău. ”Eu știam că mor, nu mai am de trăit”
Dezvăluirile cutremurătoare ale actriței Anca Sigartău. ”Eu știam că mor, nu mai am de trăit”

Actrița Anca Sigartău și-a amintit de perioada în care a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Anca Sigartău a fost diagnosticată cu ani în urmă cu cancer. Despre acea perioadă a dat detalii vedeta la postul de televiziune Antena 3.

Anca Sigartău susține că s-a vindecat după 40 de zile de post.

Dezvăluirile cutremurătoare ale actriței Anca Sigartău. ”Nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic”

“E importantă experiența personală. Până la urmă eu am povestit despre această întâmplare. În momentul în care am primit un diagnostic care… Nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic. Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul și ea a zis că trebuie să îl fac, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Și așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic, nu mi s-a spus direct”, a declarat Anca Sigartău.

“După aceea am ajuns în spital și am făcut acel tratament. Și în momentul în care am cerut să plec din spital medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec. Că este o tumoră care se dezvoltă și a crescut opt centimetri pe citostatice și nu este normal. Am spus cu toate astea că vreau să mă duc acasă”, a adăugat actrița care, în prezent, poate fi văzută în serialul ”Adela”, la Antena 1.

Anca Sigartău a mărturisit și care a fost motivul care a determinat-o să țină postul despre care este convinsă că i-a salvat viața: “În momentul respectiv nu mi-a spus nimeni. Am știut despre acest post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut eu că vreau să mă duc să țin post, nu am spus la nimeni. Nu a fost un regim alimentar. Am ținut și eu cum am putut. Eu știam că mor, nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc mai mult. Știam că nu mai am foarte mult. Știam că sunt lucruri, răul ăla pe care nu îl vrei și îl faci.Pe 20 decembrie când am fost la control doctorul a spus “unde este tumoră? ce ai făcut?”. Nu mai există o tumoră. A fost întradevăr o minune”.

citește și...