FOTO / Anca Sigartău şi Marian Râlea fac parte din distribuţia serialului ”Adela” de la Antena 1

21.09.2020, 11:14
FOTO / Anca Sigartău şi Marian Râlea fac parte din distribuţia serialului ”Adela” de la Antena 1
FOTO / Anca Sigartău şi Marian Râlea fac parte din distribuţia serialului ”Adela” de la Antena 1

Anca Sigartău şi Marian Râlea formează un cuplu în cel mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion, ”Adela”.

Cu o vastă experienţă atât pe micile ecrane, cât şi pe scena teatrului, la Antena 1 cei doi vor fi Nuţi şi Mitu, două personaje-cheie în serial.

„Tot stau şi mă gândesc ”cine m-ar fi distribuit pe mine într-un asemenea rol? Nmeni!”. Cu excepţia Ruxandrei Ion, poate doar profesorul meu, Dem Rădulescu, el ar mai fi avut curajul! Chiar acum, când vorbesc despre rolul meu mă aflu în prima zi pe platoul de filmare de la Adela şi am mari emoţii. Mă tot gândesc la ce îmi spunea domn’ profesor Dem Rădulescu: ”Acum, după ce ai terminat pregătirea, e cazul să uiţi şi să pară totul simplu. Cred că ăsta e cel mai greu lucru, să faci să pară totul simplu!” , mărturiseşte Anca Sigartău, una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră.

 „Mă simt în siguranţă că lucrez cu o echipă extraordinară şi asta e mare lucru pentru un actor. Nu am jucat foarte mult în seriale şi mi-e frică, pentru că ştiu că o să mă uit la televizor şi o să zic: ”ah, asta puteam să o fac mai bine şi n-am făcut-o!”. Până acum, toate premisele sunt de bun augur!”, a adăugat ea.

Ce spune Marian Râlea despre rolul său din serialul ”Adela”

Marian Râlea, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara noastră, abia aştepta revenirea pe platourile de filmare, mai ales că noua producţie de la Antena 1, serialul ”Adela”, îl aduce în rolul unui ardelean, genul de personaj pe care nu l-a mai jucat de mai bine de 30 de ani.

„Am revenit pe platourile de filmare şi mă simt ca la o reuniune de familie! Mi-a fost tare dor şi sunt foarte bucuros că începem un nou proiect. Cu toţii aveam nevoie de asta, după o asemenea pauză, iar bucuria e cu atât mai mare cu cât o am ca parteneră pe Anca Sigartău, o actriţă cu un talent extraordinar!”, a declarat Marian Râlea.

Care este povestea serialului ”Adela”

Ana-Maria, fiica unui baron local, rămâne însărcinată la doar 16 ani, ceea ce atrage ura tatălui său, care o trimite la ţară pentru o vreme. Aceasta va şti ani de zile că fiica sa a murit la naştere, în vreme ce micuţa va fi dată chiar de către bunicul său în grija unui angajat, Mitu ( Marian Râlea), ca să o crească împreună cu soţia sa, Nuţi ( Anca Sigartău). Astfel, Adela şi Andreea sunt două surori care au împărţit totul, până când una din ele află că este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, Nuţi (Anca Sigartău) o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe “sora” ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

citește și...