Bianca Sârbu s-a luptat din nou cu cancerul. Operată chiar de ziua sa de naștere

23.03.2021, 10:48
Bianca Sârbu s-a luptat din nou cu cancerul. Operată chiar de ziua sa de naștere
Bianca Sârbu s-a luptat din nou cu cancerul. Operată chiar de ziua sa de naștere

Actrița Bianca Sârbu a trecut recent prin momente dificile.

Bianca Sârbu este cunoscută publicului telespectator din postura de actriță și prezentatoare de televiziune. Aceasta s-a luptat cu cancerul de piele și de fiecare dată a învins. Însă, recent, boala a recidivat și actrița a fost operată chiar de ziua sa de naștere, după cum a explicat la o emisiune de televiziune. Aceasta s-a operat la Spitalul Floreasca din Capitală. „Mi-a fost frică de anestezia totală. Mă gândeam că nu mă mai trezesc. , cine are grijă de copii … niște nebunii… M-am operat la spitalul Floreasca, personalul a fost minunat”, a spus Bianca Sârbu, potrivit spynews.ro. „Mai dărâmat a fost soțul meu. Cred că s-o fi gândit că-l las cu doi copii pe cap, dar nu cred. Dar m-am gândit…”, a completat ea.

„În momentul ăsta sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale”, a mai spus Bianca Sârbu.

Bianca Sârbu are o poveste de viață impresionantă

Bianca Sârbu avea doar 34 de ani când și-a pierdut primul soț, al cărui deces s-a produs subit, la o nuntă unde susțineau împreună un recital.”Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, spunea artista. Marian Sârbu, cu 17 ani mai mare, a făcut infarct, prăbușindu-se chiar sub ochii ei în timp ce cântau.

Bianca se afla într-o relație cu Andrei Păunescu, fiul regretatului poet Adrian Păunescu, în momentul în care s-a îndrăgostit de Marian Sârbu.

”Am găsit în primul meu soț acel sprijin care-mi lipsea, cu atât mai mult cu cât tatăl meu plecase de acasă atunci când eu aveam 18 ani. Practic căutam un model, așa cum era tatăl meu. M-a fascinat de la început. Era un om potent financiar, un bărbat înalt, un bărbat bine, care avusese cinci neveste cu acte. Nu știu de ce, dar m-am gândit că o să fiu ultima. L-am cunoscut în timpul relației mele cu Andrei, dar nu am fost împreună până când fiecare nu s-a despărțit de perechea lui. I-am spus lui Andrei că nu-l mai iubesc și că vreau să ne despărțim. A vrut să mă ia de nevastă exact atunci când i-am zis că s-a terminat, dar uneori este prea târziu”, declara Bianca Sârbu, potrivit revistei Viva.

citește și...