Dezvăluirile Alexandrei Stan. ”Dorian Popa a fost primul meu iubit”

22.02.2021, 16:10
Dezvăluirile Alexandrei Stan. ”Dorian Popa a fost primul meu iubit”
Dezvăluirile Alexandrei Stan. ”Dorian Popa a fost primul mei iubit”

Cântăreața Alexandra Stan a dezvăluit că primul său iubit a fost nimeni altul decât Dorian Popa.

Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți, pentru o scurtă perioadă de timp, pe vremea când erau elevi la liceu, în Constanța.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi”Pariu cu viaţa” a fost primul meu iubit. El era la liceul ”Eminescu”, eu la ”Traian”, în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyonce. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a dezvăluit Alexandra Stan pentru click.ro.

Alexandra Stan a concurat la ”Survivor România”

Cântăreața Alexandra Stan a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În data de18 februarie 2021, artista a decis să părăsească competiția.

Alexandra Stan a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor de sănătate. Medicul de la ”Survivor România” a decis ca Alexandra Stan nu mai poate continua competiția, deoarece nu mai este aptă din punct de vedere fizic și psihic.  Alexandra Stan a făcut declarații înainte de a părăsi competiția ”Survivor România”.

”Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a afirmat cântăreața.

citește și...