Dezvăluirile actriței Cezara Dafinescu. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă a fost curtată de Ilie Năstase

22.11.2020, 12:42
Dezvăluirile actriței Cezara Dafinescu. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă a fost curtată de Ilie Năstase
Dezvăluirile actriței Cezara Dafinescu. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă a fost curtată de Ilie Năstase

Actrița Cezara Dafinescu a făcut dezvăluiri din viața și cariera sa la emisiunea ”Acces Direct de weekend”, moderată de Mirela Vaida.

Actrița Cezara Dafinescu a mărturisit că a fost colegă de liceu cu marele campion la tenis Ilie Năstase. „Am fost colegă de liceu cu Ilie Năstase. Trăind cu bunica la Sibiu am vrut să fac balet, dar creșteam foarte înaltă. Am ales ce a fost diametral opus de balet: atletismul. Mătușa mea m-a luat la ea la școală de atletism. Am devenit și campioana țării la campioni mici, la înălțime”, a spus actrița, citată de spynews.ro.

Întrebată de prezentatoarea Mirela Vaida dacă a fost curtată de Ilie Năstase, Cezara Dafinescu a ales să spună doar că nu a existat bărbat care să nu încerce să-i intre în grații. „Așa m-am întâlnit cu Ilie, eram în lotul țării. Eu la atletism, el la tenis. Tu spui că pe Ilie toată lumea îl știe că el nu s-a ferit că a curtat și atunci să spun din partea mea că toată lumea mă știe pe mine că nu a existat bărbat care să-mi facă curte”, a mărturisit Cezara Dafinescu.

Ilie Năstase a făcut nuntă cu Ioana Simion în iunie

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat religios la începutul lunii iunie. Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.

Ilie Năstase a mărturisit recentcă își dorește un copil cu actuala sa parteneră de viață.

”Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta, pentru că un copil înseamnă familie”, a spus acesta.

citește și...