Dezvăluiri uluitoare despre Laurențiu Reghecampf. De cât timp ar avea o amantă: ‘Continuă să pozeze într-un cuplu fericit’

08.02.2021, 13:08
Dezvăluiri uluitoare despre Laurențiu Reghecampf. De cât timp ar avea o amantă: 'Continuă să pozeze într-un cuplu fericit'
Dezvăluiri uluitoare despre Laurențiu Reghecampf. De cât timp ar avea o amantă: 'Continuă să pozeze într-un cuplu fericit'

Războiul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali este departe de a se încheia! Latifundiarul din Pipera a pus tunurile pe impresară și a făcut dezvăluiri șocante despre cuplul Reghe-Prodanca.

Conform informațiilor furnizate de Gigi Becali, Reghe ar avea o amantă încă din urmă cu opt ani și ar fi făcut multe compromisuri pentru aceasta.

În plus, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar urma să divorțeze, mai ales că și el, dar și ea, au alți parteneri.

Laurențiu Reghecampf o înșală pe Anamaria Prodan?

Gigi Becali a făcut aceste afirmații în urma conflictului ce a izbucnit între el și sexi-impresara, începând de la transferul lui Dennis Man la Parma.

‘Eu nu mai pot să lucrez cu Gigi pentru că este dezamăgirea mea. El nu are nimic sfânt în el, totul este spoială. Este un om de afaceri care trădează și face rău. Eu când spun lucrurile astea mi le asum. Gigi, dacă avea demnitate, nu avea cum să oblige jucătorul să rupă contractul cu mine. Dumnezeu nu lasă nimic nepedepsit pe pământ, cum nu a lăsat nici la Giovanni’, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro X.

Potrivit playsport.ro, Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de ceva timp, iar Anamaria Prodan ar ști despre existența acestei femei în viața soțului ei. Cu toate acestea, antrenorul nu a avut rețineri să-i cumpere amantei un salon de înfrumusețare în Dorobanți și să pozeze, în același timp, fericit alături de Anamaria Prodan.

‘Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni’, au fost informațiile furnizate din anturajul lui Gigi Becali și din interiorul echipei FCSB, conform playsport.ro.

Ce spune Anamaria Prodan despre divorțul de Reghe

Anamaria Prodan a negat că ar divorța de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că acest lucru nu se va întâmpla niciodată și că relația sa cu Laurențiu este una cât se poate de bună.

‘Nu se va întâmpla niciodată (divorțul, n.r.). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră. Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient’, a mai spus Anamaria Prodan, pentru Playsport.

citește și...