Dezvăluirea făcută de Anamaria Prodan. ”Nu m-a chemat niciodată așa”

03.01.2021, 15:09
Dezvăluirea făcută de Anamaria Prodan. ”Nu m-a chemat niciodată așa”
Dezvăluirea făcută de Anamaria Prodan. ”Nu m-a chemat niciodată așa”

Celebra impresară Anamaria Prodan a dezvăluit că nu a chemat-o niciodată Prodan în buletin. Vedeta a explicat cum a fost trecută în acte.

Anamaria Prodan a declarat că în cartea de identitate nu a chemat-o niciodată Prodan. Înaintea primei căsătorii, pe Anamaria o chema Tănase.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis aşa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naştere! După primul soţ, am schimbat actele şi am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată“, a spus binecunoscuta impresară pentru ştirile Kanal D, potrivit adevarul.ro.

Ce a declarat Anamaria Prodan despre părinții săi

La emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, Anamaria Prodan a vorbit despre părinții săi. Impresara a fost extrem de emoționată când a vorbit despre dispariția tatălui său și cum a afectat-o acest lucru. „Întotdeauna, și în ziua de azi. Nu am conștientizat că nu mai e aici. A fost idolul vieții mele. Îmi aduc aminte că nu există numărul 2, ci doar 1. Vorbesc cu el în fiecare zi și îi explic că sunt mereu numarul 1”, a spus vedeta cu ochii în lacrimi.

Anamaria Prodan a făcut declarații și despre regretata sa mamă, Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie 2018, răpusă de o boală cruntă. Anamaria Prodan a fost foarte apropiată de mama sa și a stat la căpătâiul acesteia până în ultima ei clipă de viață.

„Mama a fost o fire foarte sensibilă, un artist. Și eu am fost acel bărbat al familiei”, a comentat impresara. „Am ținut-o de mână chiar și când a intrat în comă și îi spuneam că-și va reveni. Eu i-am ascuns boala și îi spuneam altcvea, pentru că știam cât de sensibilă era”, a completat aceasta.

citește și...