Dan Alexa, sătul de zvonurile despre presupusa relație de iubire cu Anamaria Prodan! Antrenorul a răbufnit

07.02.2021, 12:02
Dan Alexa, sătul de zvonurile despre presupusa relație de iubire cu Anamaria Prodan! Antrenorul a răbufnit
Dan Alexa, sătul de zvonurile despre presupusa relație de iubire cu Anamaria Prodan! Antrenorul a răbufnit

Dan Alexa s-a săturat de zvonurile despre presupusa relație de iubire cu Anamaria Prodan și a decis să mai clarifice încă o dată cum stau lucrurile de fapt. 

Antrenorul de fotbal a negat încă o dată că s-ar iubi pe ascuns cu soția lui Laurențiu Reghecampf și a cerut tuturor să respecte relația de prietenie cu Prodanca.

Dan Alexa, despre relația cu Anamaria Prodan

‘Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie’, a declarat Dan Alexa.

Rog respectuos presa să încheie această mizerie și să dea dovadă de bun simț și decență când vine vorba despre familia mea și familia Prodan Reghecampf! Va rog sa ne respectați munca, carierele și familiile! Mulțumesc pentru înțelegere’, a mai adăugat celebrul antrenor, scrie Cancan.ro.

Anamaria Prodan şi Dan Alexa au fost în centrul atenţiei în 2019, după ce impresara l-a lovit peste faţă pe antrenorul Astrei. Tot incidentul a avut loc la finalul partidei de la Giurgiu cu FC Botoșani, în holul de lângă vestiare. Soţia lui Reghe a avut o discuţie aprinsă cu Alexa şi i-a tras un pumn în faţă.

Ionel Ganea i-ar fi dat de gol

În urmă cu ceva timp, Ionel Ganea arunca bomba și mărturisea că sexy-impresara Anamaria Prodan și antrenorul Dan Alexa ar avea o relație extraconjugală.

‘Cu antrenorul de la Chiajna impresarul anului are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi?”, a spus Ionel, la vremea respectivă.

‘Nu cred că Ionel Ganea a spus aşa ceva. Eu am o părere senzaţională despre el, l-am asistat atunci când a semnat cu Voluntari şi am încercat să-l ajut cu problemele pe care le avea fiul său la Rapid. Pe Dan Alexa îl reprezint de un an şi l-am asistat la câteva contracte. El ne este un foarte bun prieten de familie şi un om incredibil. Repet, nu cred că Ganea a zis aşa ceva, dar voi vorbi cu avocatul meu în această privinţă’, spunea Ana-Maria Prodan pentru Click!

citește și...