Dezvăluiri incredibile făcute de Augustin Viziru. ”Luam bani de la cămătari”

18.12.2021, 14:36
Dezvăluiri incredibile făcute de Augustin Viziru. ”Luam bani de la cămătari”
Dezvăluiri incredibile făcute de Augustin Viziru. ”Luam bani de la cămătari”

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiri incredibiule din viața sa în cadrul unui podcast. Acesta a vorbit deschis despre perioada obișnuia să meargă să joace la jocurile de noroc în cazinouri. Acesta a mărturisit că ajunsese la un moment dat să ia bani de la cămătari, din cauza dependenței pentru jocurile de noroc.

Augustin Viziru este un nume cunoscut în peisajul showbiz-ului autohton.  Augustin Viziru este cel care a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Ferma” și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. În plan personal, Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului trecut. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie.

Augustin Viziru are o poveste de viață incredibilă, despre care a povestit în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă. Aceasta a povestit la podcastul respectiv despre perioada în care obișnuia să meargă să joace la jocurile de noroc. A ajuns chiare să ia bani de la cămătari din cauza acestei dependențe. ”Am mers la Universitate, pe colț acolo era un club de biliard cu două mese. Când am intrat acolo, la o masă se juca biliard și cealaltă era plină cu bani. Era acoperită cu bani și eu am rămas șocat. Se juca pe foarte mulți bani. Asta se întâmpla în 1992 sau 1993, se juca pe dolari, mărci, lei. Ăsta a fost primul meu contact cu viața dubioasă, de stradă”, a spus Augustin Viziru, notează wowbiz.ro.

Dezvăluiri incredibile făcute de Augustin Viziru. ”Eu cu banii mei făceam ce voiam eu. Nu regret, chiar dacă am pierdut foarte mulți bani la cazinou de-a lungul anilor”

 

Deși a pierdut bani mulți prin cazinouri, Augustin Viziru a declarat că nu regretă experiențele prin care a trecut. “Știe toată lumea că am jucat foarte mulți ani la cazinou. De fiecare dată când apăreau reacții că joc la cazinou, eu eram șocat de ce, de parcă jucam pe banii lor. Eu cu banii mei făceam ce voiam eu. Nu regret, chiar dacă am pierdut foarte mulți bani la cazinou de-a lungul anilor, în același timp cred că dacă nu jucam și deschideam o afacere, dădeam faliment. Așa, m-am distrat. Am făcut tot ce am vrut eu”, a mărturisit el.

“În momentul când începeam să pierd, începea adrenalina, ăla era drogul de care aveam eu nevoie. Senzația aia. Luam bani de la cămătari, îți dai seama. Dacă venea unul în cazinou și-mi zicea să iau un milion de euro să joc, luam. Fenomenul “cazinou”, despre asta e vorba. Mi-au plăcut jocurile întotdeauna. Dar de vreo cinci ani, șase, nu mai joc nimic, niciun joc. Pentru că nu mai pot să îl stăpânesc. Am învățat după atâția și atâția ani. Eu de ce jucam, de fapt, la cazinou? Pe mine nu mă încânta ideea de a câștiga. Câștigai, băgai câteva mii în buzunar, te duceai la club, te distrai, era o normalitate”, a mai dezvăluirt acesta.

citește și...