Dezvăluiri incredibile din viața lui Cătălin Bordea. ”Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată”

23.07.2021, 12:31
Dezvăluiri incredibile din viața lui Cătălin Bordea. ”Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată”
Dezvăluiri incredibile din viața lui Cătălin Bordea. ”Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată”

Cătălin Bordea, co-perezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stras, a făcut dezvăluiri din trecutul său. Acesta a vorbit despre familia sa.  Acesta a fost abandonat de ambii părinți la vârsta de doi ani. Pentru că a vrut să scape de el, tatăl său natural l-a lăsat într-un autobuz.

Cătălin Bordea are o poveste de viață incredibilă. Co-prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stras, a scos la iveală amănunte uluitoare din trecutul său.

Printre altele, Cătălin Bordea a dezvăluit cum tatăl său natural l-a lăsat într-un autobuz, pentru că își dorea să scape de el.

Dezvăluiri incredibile din viața lui Cătălin Bordea. ”M-a făcut la 16 ani”

Cătălin Bordea a afirmat că a fost crescut de șapte tați. „Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de carcter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat. La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră”, a povestit Cătălin Bordea la emisiunea unde este co-prezentator, notează click.ro.

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, spunea Cătălin Bordea în urmă cu ceva timp.

citește și...