Cătălin Bordea, declarații șocante despre tatăl său: ‘Nici n-a vrut să audă de mine’

08.03.2020, 15:10
Cătălin Bordea, declarații șocante despre tatăl său: 'Nici n-a vrut să audă de mine'
Cătălin Bordea, declarații șocante despre tatăl său: 'Nici n-a vrut să audă de mine'

Cătălin Bordea, co-prezentatorul ‘Xtra Night Show’, a făcut declarații șocante despre tatăl său. Deși toată lumea îl vede cu zâmbetul pe buze în emisiunea de la Antena 1, actorul de stand-up comedy are o poveste de viață tristă.

Cătălin Bordea, declarații șocante despre tatăl său: ‘Nici n-a vrut să audă de mine’

Pe când avea doar 2 ani, părinții lui Cătălin Bordea s-au despărțit. În plus, acesta a povestit că nu a fost un copil dorit, iar la un moment dat tatăl său l-a abandonat într-un autobuz.

‘Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam’, a declarat Cătălin Bordea, potrivit spynews.ro.

Cătălin Bordea are o relație specială cu bunicii lui, cei care l-au crescut de mic și cărora le datorează tot ceea ce a devenit el astăzi. În schimb, despre mama lui, actorul s-a rezumat în a mărturisi că femeia nu a avut noroc în dragoste.

‘Mama urmează să se căsătorească pentru a 5-a oară. N-a avut noroc în dragoste. În buletin, pe tatăl meu îl cheamă Doru Dumitru Dorel’, povestea acesta în emisiunea ‘Xtra Night Show’.

citește și...