Dezvăluiri făcute de Valentina Pelinel despre mariajul cu Cristi Borcea. ”Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă”

04.06.2022, 16:33
Dezvăluiri făcute de Valentina Pelinel despre mariajul cu Cristi Borcea. ”Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă”
Dezvăluiri făcute de Valentina Pelinel despre mariajul cu Cristi Borcea. ”Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă”

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiri din mariajul cu omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani. Cei doi au împreună trei copii. ”Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu”, a  declarat fostul model.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Dezvăluiri făcute de Valentina Pelinel despre mariajul cu Cristi Borcea. ”Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit”

Valentina Pelinel a vorbit despre relația cu Cristi Borcea în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu. Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt”, a spus aceasta.

Despre cum este relația lor de cuplu în condițiile în care acum au trei copii, fostul model a declarat: ”Ne rezervăm timp pentru noi, deoarece consider că este esențial. Relația se schimbă inevitabil când apar copiii, dar în sens bun, și ceea ce pierzi câștigi înzecit la nivel de împlinire personală și relațională. Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea… Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara la cină și dimineața înainte să înceapă o zi plină”.

citește și...