Dezvăluiri din relația pe care Anca Țurcașiu o are cu băiatul ei și al lui Cristian Georgescu. ”Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream”

22.07.2020, 09:07
Dezvăluiri din relația pe care Anca Țurcașiu o are cu băiatul ei și al lui Cristian Georgescu. ”Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream”
Dezvăluiri din relația pe care Anca Țurcașiu o are cu băiatul ei și al lui Cristian Georgescu. ”Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream”

Cântăreața Anca Țurcașiu a povestit într-un interviu care este relația sa cu Radu, fiul pe care îl are cu medicul stomatolog Cristian Georgescu, de care tocmai a divorțat.

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, luni seara, 20 iulie 2020.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Anca Țurcașiu vorbea despre relația cu fiul lor, Radu.

Artista mărturisea că acesta i-a dat de înțeles prin comportamentul lui că a suferit că mama sa lipsea foarte mult de acasă din cauza turneelor.

”Nu mi-a reproșat niciodată în cuvinte, dar din comportamentul lui a reieșit că m-a pedepsit pentru asta. Îți dau exemplu: când era mic și veneam dintr-o călătorie cu Cristi, se repezea doar la el să îl ia în brațe și îi spunea „tată, tată!. Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream. Pedepse de genul acesta, istețe, îmi aplica.

Am lipsit mult de lângă el, recunosc, și îmi pare rău pentru asta. Așa era situația, așa erau vremurile. De când s-a născut și până a făcut trei ani, eu plecam seara să cânt. Era atunci la modă să cânți în restaurante și baruri, cu orchestră mare, cu programe de cabaret, la barurile Melody, Ambasador. Era efervescență după Revoluție. Așa că, în fiecare seară, plecam la 20.30 și mă întorceam la 4 dimineața.

Acesta era serviciul meu, cântam cam în 5-6 locuri pe seară. Soțul meu rămânea seară de seară singur cu copilul și îi făcea baie, masaj, îl culca, îi dădea să mănânce. Îți dai seama că între ei s-a legat o relație foarte specială. Când avea cam patru ani, l-am întrebat: „Dacă nu aș fi fost eu mama ta, cine ți-ar fi plăcut să fie?. Și el a răspuns: „Tata”, spunea vedeta.

Fiul i-a cerut să nu mai vorbească despre el

Anca Țurcașiu mai dezvăluia că fiul său i-a cerut să nu mai vorbească despre el în spațiul public.

”Fiul meu nu mai vrea să vorbesc nimic despre el, chiar m-a atenționat că nu mai vrea să citească nimic despre el”, explica artista.

Anca Țurcașiu mai afirma că fiul ei a preferat să discute lucruri intime cu tatăl lui, nu cu ea:

”Lucrurile astea le-a discutat mai mult cu Cristian, am zis că trebuie să se întâmple ca de la bărbat la bărbat. El nici nu este un vorbăreț, nu e genul acela de copil care să ne spună tot ce are pe suflet, e destul de interiorizat”.

citește și...