George Burcea face orice pentru fetițele lui. ”Ușile le voi deschide eu, nu se vor chinui ele”

12.08.2020, 10:46
George Burcea face orice pentru fetițele lui. ”Ușile le voi deschide eu, nu se vor chinui ele”
George Burcea face orice pentru fetițele lui. ”Ușile le voi deschide eu, nu se vor chinui ele”

Actorul George Burcea este dispus să facă orice pentru cele Ella și Clara, cele două fetițe pe care le are din mariajul cu solista Andreea Bălan.

George Burcea și Andreea Bălan s-au separat de luni bune, însă principala preocupare a celor doi este legată de cele două fetițe pe care le au împreună. Actorul a afirmat, într-un interviu pe care l-a acorat pentru libertatea.ro, că va face tot ce îi stă în putere pentru a le susține pe acestea.

„Am o legătură destul de puternică, zic eu, cu „lăpticii” mei, iar de fiecare dată când ne vedem mergem la Zoo, în pădure, în parc, pe străzi sau stăm în curte și ne jucăm de dimineață până seara.

Nu-mi doresc să le forțez să-mi calce pe urme dar, dacă ar alege acest drum, cred că le-ar fi mai ușor având în vedere faptul că eu am compania mea de film.

Ele nu vor mai fi nevoite să facă figurație simplă plătită cu 40 de lei, așa cum am făcut cândva, iar ușile le voi deschide eu, nu se vor chinui ele. A nu se înțelege că le voi pune totul pe tavă, dar îmi va fi mai ușor să le ajut să-și întindă aripile”, a declarat George Burcea.

”Să nu se întâmple ceva rău cu familia mea și eu să nu pot ajunge la timp”


În prezent, actorul George Burcea este implicat în proiectul ”Ferma”, de la Pro TV, astfel că va sta departe de fetițele sale, Ella și Clara, pentru o perioadă de timp.

El a afirmat că tot ce își dorește este să nu se întâmple ceva rău cu micuțele în această perioadă cât nu va putea fi lângă ele.

„Mie nu îmi e teamă de nimic pentru că toate situațiile din viață vin cu un scop bine determinat, dar sper că în perioada petrecută acolo să nu se întâmple ceva rău cu familia mea și eu să nu pot ajunge la timp”, a mai spus George Burcea pentru sursa citată.

citește și...