Dezvăluiri din mariajul cântăreței Carmen Trandafir cu Emil Grădinescu. “Eu îl admiram mult, la televizor, iar el îmi admira picioarele”

20.06.2020, 12:38
Dezvăluiri din mariajul cântăreței Carmen Trandafir cu Emil Grădinescu. Eu îl admiram mult, la televizor, iar el îmi admira picioarele”
Dezvăluiri din mariajul cântăreței Carmen Trandafir cu Emil Grădinescu. "Eu îl admiram mult, la televizor, iar el îmi admira picioarele”

Cântăreața Carmen Trandafir a oferit detalii din mariajul ei cu comentatorul sportiv Emil Grădinescu.

Carmen Trandafir, în vârstă de 45 de ani, are o relație de peste 15 ani cu Emil Grădinescu, în vârstă de 60 de ani. Cei doi au făcut nuntă în august 2011 și au o fetiță de aproape 12 ani, Ana.

Cântăreața a oferit un interviu pentru emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, în care a făcut dezvăluiri despre relația dintre ea și partenerul său de viață.

“Eu îl admiram mult pe Emil, la televizor, iar el îmi admira picioarele…Am stat de vorbă ca niște prieteni, el m-a înnebunit cu rockul, muzica lui preferată. Știe foarte multă muzică, cântă la tobe, la pian, la chitară. A avut și trupă, Modul, a lansat și disc. La început am fost geloasă, dar acum nu mai sunt. Emil este exact genul meu, trage acasă”, a povestit Carmen Trandafir, potrivit click.ro.

A fost prima dragoste adevărată

Carmen Trandafir a mai mărturisit că Emil Grădinescu a fost prima ei dragoste adevărată.

“Emil a fost prima dragoste adevărată, cea care îți oferă echilibru și cred că ne-am găsit pentru că ne completăm foarte bine. Unul fără celălalt nu se mai poate. Este primul om pe care, atunci când l-am întâlnt, m-am gândit că mi-ar plăcea să țină cât mai mult relația. Severitatea mamei nu a mai existat în situația cu Emil. A avut încredere că e ce trebuie și, în primul rând, a văzut pe mine că sunt fericită în relația asta”, a spus artista.

Nu voia să se căsătorească și nici copii

Vedeta a explicat că la începutul relației cu comentatorul sportiv conveniseră să nu se căsătorească și nici să nu aibă copii.

“M-a șocat. Eram într-o relație închegată, locuiam împreună. Am fost foarte supărată pe el pentru că nu voiam să mă căsătoresc. Noi am convenit de la început: nu facem copii, nu ne căsătorim. Dacă mamei nu i-a mers căsnicia, am rămas cu ceva și am zis că nu o să mă mărit”, a afirmat cântăreața.

citește și...