De ce Cornelia și Lupu Rednic nu au copii. Puțini știu aceste detalii intime

14.06.2020, 15:38
De ce Cornelia și Lupu Rednic nu au copii. Puțini știu aceste detalii intime
De ce Cornelia și Lupu Rednic nu au copii. Puțini știu aceste detalii intime

Cornelia și Lupu Rednic trăiesc o frumosă poveste de dragoste de mai bine de 27 de ani, însă cu toate acestea, cei doi nu au copii. Solista de muzică populară vorbea, în urmă cu ceva vreme, despre decizia de a nu rămâne însărcinată.

Deși au căsnicie solidă, Cornelia și Lupu Rednic nu au momentan niciun urmaș. Cei doi maramureșeni s-au îndrăgostit când erau în liceu, iar de atunci au rămas împreună.

Cornelia și Lupu Rednic sunt căsătoriți de aproape 30 de ani

În atâția ani de căsnicie, nu s-a auzit niciodată ca aceștia să se fi certat sau jignit în spațiul public. Lupu Rednic declara că își iubește la nebunie soția, cu toate că au aproape 30 de ani de căsnicie.

De ce Cornelia și Lupu Rednic nu au copii. Sunt puțini care știu motivul pentru care artiștii nu au făcut copii. Cornelia și Lupu Rednic au mărturisit că nu și-au dorit să devină părinți din cauza carierei. Ei au spus că sunt mai mereu plecați în turnee, iar venirea pe lume a unui copil i-ar fi împiedicat să mai aibă concerte.

De ce nu au vrut să facă copii

‘Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei’, a spus Cornelia Rednic pentru b1.ro.

Deși acum sunt cunoscuți în toată lumea pentru muzica lor, în trecut, aceștia au fost săraci. Cornelia și Lupu Rednic declarau că au dus-o destul de greu în perioadă în care nu aveau bani. Într-un interviu pentru revista Taifasuri, artista a făcut destăinuri despre cea mai grea perioadă din viața lor.

‘Noi, cand am plecat la drum, am fost niste oameni simpli, chiar saraci. Eu, dupa clasa a X-a, am renuntat la scoala si m-am maritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama ca nu e bine, m-am intors la scoala, mi-am terminat studiile, apoi am facut si facultatea, pe toate pe rand’, a mai spus Cornelia Rednic.

citește și...