Dezvăluiri despre iubitul Ramonei Gabor. ”Este tânăr și bogat”

26.09.2021, 11:14
Dezvăluiri despre iubitul Ramonei Gabor. ”Este tânăr și bogat”
Dezvăluiri despre iubitul Ramonei Gabor. ”Este tânăr și bogat”

Ramona Gabor, în vârstă de 32 de ani, este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală. Cu toate acestea, au ieșțit la iveală detalii despre bărbatul cu care sora mai mică a Monicăi Gabor ar avea o relație de mai mulți ani. ”Este tânăr și bogat”, au spus surse din apropierea Ramonei Gabor despre bărbatul din viața ei.

Ramona Gabor este plecată de nouă ani din România. Stabiltă în Dubai, aceasta a reușit să își facă o viață foarte bună și are un iubit înstărit.

Despre bărbatul din viața Ramonei Gabor au dat detalii surse din apropierea acesteia pentru playtech.ro.

Dezvăluiri despre iubitul Ramonei Gabor. ”Îi dă toată libertatea de care are nevoie”

Ramona Gabor ar avea o relație de opt ani cu bărbatul respectiv. Cei doi se înțeleg perfect.

”Are o relație de opt ani. Iubitul său locuiește în Dubai, dar nu este de aici. O sprijină în proiectele și afacerile sale, se consultă în orice și îi dă toată libertatea de care are nevoie. Este tânăr și bogat, dar important este că se înțeleg perfect. Ramona este foarte bine, are tot ceea ce-și dorește. O duce mai bine decât Monica”, au dezvăluit sursele respective.

Ramona Gabor, despre viața sa din Dubai

 

Ramona Gabor a făcut dezvăluiri despre viața și cariera sa în Dubai, acolo unde este stabilită de foarte mulți ani. Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, este stabilită de foarte multă vreme în Dubai, acolo unde a reușit să-și facă o viață așa cum își dorea. Despre  viața sa departe de țară a făcut Ramona Gabor declarații într-un interviu recent pentru click.ro.

”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a declarat Ramona Gabor.

citește și...