Dezvăluirea inedită făcută de Monica Anghel. ”Mi-am luat și permisul de remorcă”

24.05.2022, 13:38
Dezvăluirea inedită făcută de Monica Anghel. ”Mi-am luat și permisul de remorcă”
Dezvăluirea inedită făcută de Monica Anghel. ”Mi-am luat și permisul de remorcă”

Binecunoscuta cântăreață Monica Anghel, în vâstă de 50 de ani, a dezvăluit un detaliu mai puțin știut despre ea. Artista este deținătoarea unui permis categoria E, pentru tractat remorca. ”Mi-am luat și permisul de remorcă”, a declarat Monica Anghel la emisiunea radio pe c are Cosmin Cernat o moderează la Radio Impuls.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

Monica Anghel a fost invitata lui Cosmin Cernat la emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls. Artista a scos la iveală un amănunt mai puțin cunoscut despree ea, și anume că este deținătoarea unui permis categoria E, pentru tractat remorca.

Dezvăluirea inedită făcută de Monica Anghel. ”Vreau să car cai în remorcă!”

Artista a mărturisit, printre altele, că este mare iubitoare de animale și își dorește să poată transporta și cai, dacă va fi cazul, relatează kanald.ro. De asemenea, vedeta vrea să mixeze utilitatea remorcii cu cea a unei scene mobile, scenă care să îi permită să cânte când și unde dorește.

“Acum mai bine de doi ani, înainte să înceapă nebunia cu virusul, mi-am luat și permisul de remorcă. În momentul de față am permis pentru categoriile B, E și vreau să fac și C-ul. Vreau să car cai în remorcă! De fapt, vreau două camioane! Asta este visul meu: să am un ”cap” de camion și să am în spate un container, pe care să am montată o scenă, cu sonorizare și tot ce mai trebuie, să pot merge oriunde, și unde vreau să deschid camionul, să fac scenă și să încep să cânt”, a explicat Monica Anghel, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...