Sfâșietor: ultimele cuvinte pe care i le-a spus Ionela Prodan fiicei sale. Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi

24.04.2020, 17:49
Sfâșietor: ultimele cuvinte pe care i le-a spus Ionela Prodan fiicei sale. Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi
Sfâșietor: ultimele cuvinte pe care i le-a spus Ionela Prodan fiicei sale

Au trecut doi ani de la moartea Ionelei Prodan, însă fiica ei, Anamaria Prodan, nici acum nu-și poate reveni. Solista de muzică populară a pierdut lupta cu viața la vârsta de 70 de ani, răpusă de o boală grea, pe 16 aprilie 2018.

Sfâșietor: ultimele cuvinte pe care i le-a spus Ionela Prodan fiicei sale

Fata ei cea mică a fost cea care a vegheat-o la Spitalul Elias, acolo unde a stat internată mai mult de o lună. Anamaria Prodan a suferit enorm după ce a pierdut-o pe cea care i-a dat viață.

Impresara a dezvăluit recent, cu ochii în lacrimi, care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus mama sa pe patul de moarte.

‘Noi oamenii numai asta avem pe pământ, familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii’, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Soția lui Reghe i-a făcut parastas mamei sale pe 16 martie, cu doar câteva zile înainte de a intra în vigoare restricțiile luate din cauza pandemiei de coronavirus.

‘Am făcut pomana de 2 ani chiar înainte sa se interzică intrarea in cimitire. Am anticipat așa ceva. Am împărțit pachete celor săraci pentru sufletul mamei mele”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click! La mormânt, la câteva zile, merg toți ai mei când este voie. Frații și rudele, de mormânt are grijă o doamnă foarte drăguță, care din prima zi a făcut ca mormântul să arate perfect’, a declarat aceasta pentru Click!

citește și...