Ce spune Viorel Lis despre pensia lui. ”E o porcărie”

22.06.2021, 16:22
Ce spune Viorel Lis despre pensia lui. ”E o porcărie”
Ce spune Viorel Lis despre pensia lui. ”E o porcărie”

Viorel Lis, fost primar al Bucureștiului, a făcut declarații despre pensia pe care o încasează.

Viorel Lis a mărturisit că deși a fost ani buni primar al Capitalei, perioada nu a fost calculată ca vechime de muncă, astfel că pensia pe care o ia lunar este de 3.700 de lei, relatează antenastars.ro.

“Pensia e o porcărie pentru că s-a făcut după primii trei de la angajare, când eram un inginer proiectant, nu mi-a luat în calcul perioada când am fost primar, când plăteam la asigurări mai mult, deci asta e problema, și al doilea să fiu sănătos, dar ceea ce nu sunt, am parapareză și nu prea pot să mai merg bine. Am dat 30 de milioane la 10 ședinte de recuperare”, a declarat Viorel Lis pentru sursa mai sus-menționată.

Ce a declarat Viorel Lis despre Oana Lis

Viorel Lis formează un cuplu de foarte mulți ani cu Oana Lis. Fostul primar al Capitalei a mărturisit că actuala sa parteneră de viață, Oana Lis, a fost singura persoană din viața sa care nu l-a abandonat la greu și care a fost tot timnpul lângă el.

“Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a declarat Viorel Lis, citat de wowbiz.ro.

Viorel Lis a comentat și despre dorința oanei Lis de a deveni mamă, înfiind un copil: “Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”.

citește și...