Detalii tulburătoare despre starea de sănătate a lui Cornel Constantiniu! A suferit mai multe operații și nu mai poate mânca singur

17.08.2020, 15:10
Detalii tulburătoare despre starea de sănătate a lui Cornel Constantiniu! A suferit mai multe operații și nu mai poate mânca singur
foto: CLICK!

Starea de sănătate a lui Cornel Constantiniu se agravează pe zi ce trece! Solistul în vârstă de 75 de ani se confruntă cu mari probleme, astfel încât a ajuns să fie dependent în totalitate de ajutorul soției sale.

Calvarul îndrăgitului compozitor și cântăreț a început în urmă cu mai bine de 25 de ani, când a fost diagnosticat cu Parkinson. Din păcate, Cornel Constantiniu a suferit până acum 6 intervenții chirurgicale, iar soția lui, Domnița, este cea care are grijă de el în permanență, scrie Impact.ro. 

Are mari probleme de sănătate

Acesta a avut trei operații pe creier și trei operații pe cord deschis! În ultimii doi ani, solistul s-a descurcat din ce în ce mai greu.

Despre starea lui a oferit amănunte soția sa, Domnița Constantiniu. Acum articulează cuvintele greu și a căzut la pat.

‘Vorbește greu, înțelegi greu ce spune… Viața lui este muzica, ascultă mereu câte ceva. Ori e deschis radio-ul, ori pune el ceva… Chiar și seara adoarme cu muzică și dacă îi opresc muzica se trezește. Așa trăiește el… Se mai uită pe geam. Îi este dor de nepoți, pe care nu i-a mai văzut de mult timp’, a declarat soția lui Cornel Constantiniu pentru Click.ro.

Cei doi copii pe care îi are sunt stabiliți în străinătate și îi vede destul de rar. Într-un interviu mai vechi, Cornel Constantiniu mărturisea că se simte abandonat de toți cei din jurul său.

‘În tinerețe nu-mi dădeam seama ce grozav e simplul fapt că trăiesc şi că sunt sănătos. Operaţiile pe care le-am făcut au fost extraordinar de dificile. În 2004 m-au deschis cu o bormaşină. Am stat 11 ore treaz şi conştient, cu capul imobilizat într-o menghină. Acum am fire în creier şi un aparat la piept, care mă ajută să mă mişc cât de cât normal’, spunea el pentru Click!

Cine este Cornel Constantiniu

În anul 1969, Cornel Constantiniu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București. În anul 1970, Cornel Constantiniu își face debutul în cadrul concursului ”Steaua fără nume” fiind primul câștigător al trofeului. Ulterior, artistul e ste angajat ca actor la Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” din Iași.

De-a lungul carierei, Cornel Constantiniu a realizat numeroase turnee în țară și în străinătate, fiind unul dintre artiștii de renume din generația de aur a muzicii ușoare românești.
citește și...