Ce a pățit Cornel Constantiniu în urmă cu câteva zile. Soția sa, nevoită să cheme urgent salvarea

08.06.2020, 15:08
Ce a pățit Cornel Constantiniu în urmă cu câteva zile. Soția sa, nevoită să cheme urgent salvarea
Ce a pățit Cornel Constantiniu în urmă cu câteva zile. Soția sa, nevoită să cheme urgent salvarea

Cornel Constantiniu, în vârstă de 75 de ani, unul dintre numele importante din generația de aur a muzicii ușoare românești, a avut din nou probleme de sănătate în urmă cu câteva zile.

Cântărețul Cornel Constantiniu suferă de maladia Parkinson de foarte mulți ani și se deplasează foarte greu. De-a lungul anilor, artistul a suferit numeroase intervenții chirurgicale.

În urmă cu câteva zile, artistul a făcut o criză de sciatică, iar soția sa, Domnița Constantiniu, a chemat de urgență salvarea. Acum, starea de sănătate a îndrăgitului interpret de muzică ușoară este mai bună, după cum a mărturisit partenera sa de viață.

”Am sunat la 112 și am chemat salvarea. A venit imediat, trei persoane, printre care o doctoriță foarte pricepută. Cu problemele de sănătate ale lui Cornel am deja experiență.

Cornel a avut o criză mai acută a durerilor neurologice. Combinate cu maladia de care suferă, devine complicat. I-au dat calmante și m-au întrebat dacă s-a ferit de coronavirus.

I-am spus că nu a ieșit din casă de luni de zile, iar eu cu diabetul meu sunt extrem de precaută… Se simte puțin mai bine”, a explicat soția lui Conel Constantiniu pentru click.ro.

Cine este Cornel Constantiniu

În anul 1969, Cornel Constantiniu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București. În anul 1970, Cornel Constantiniu își face debutul în cadrul concursului ”Steaua fără nume” fiind primul câștigător al trofeului. Ulterior, artistul e ste angajat ca actor la Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” din Iași.

Din anul 1972 face parte din trupa Teatrului Muzical ”Ion Vasilescu” din București. În 1982, devine solist la Ansamblul ”Rapsodia Română”.

Cornel Constantiniu a obținut premiul I la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, la secțiunea interpretare, în anul 1970.

De-a lungul carierei, Cornel Constantiniu a realizat numeroase turnee în țară și în străinătate, fiind unul dintre artiștii de renume din generația de aur a muzicii ușoare românești.

citește și...