Detalii neștiute din familia Lis. ”Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă”

25.06.2021, 16:21
Detalii neștiute din familia Lis. ”Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă”
Detalii neștiute din familia Lis. ”Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă”

Oana Lis și-a deschis sufletul și a explicat exact cu ce probleme de sănătate se confruntă partenerul ei de viață, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului. Blonda a spus cât de greu se descurcă cu banii, care abia ajung pentru medicamentele fostului edil.  ”Cheltuielile lunare suntr foarte mari”, a spus Oana Lis.

Oana Lis formează un cuplu de foarte mulți ani cu Viorel Lis, fost primar al Capitalei. În ultima perioadă de timp, Viorel Lis s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Despre problemele de sănătate ale acestuia, dar și despre cât de greu se descurcă familia Lis cu banii a făcut declarații Oana Lis pentru click.ro.

Detalii neștiute din familia Lis. ”Noi abia ne plătim medicamentele”

Oana Lis a afirmat că pensia lui Viorel Lis este foarte mică, astfel că aceștia fac față cu greu cheltuielilor. ”Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele. Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a explicat Oana Lis.

”Nu ştiu dacă sunteţi în temă, dar la un AVC minor trebuie să faci RMN. Am dat 12 milioane de lei vechi ca să nu stăm în aşteptare. Medicamentele costă foarte mult, unele sunt subvenţionate de stat. Ia 11-15 pastile în mod normal, însă statul îi dă doar 7 pastile gratuit pentru că are statut de revoluţionar. Are nişte parestezii din cauza statului în casă, s-a atrofiat de la perioada asta sedentară. Am făcut test Dopller. Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă. Din fericire am început să câştig şi eu din şedinţele de la terapie. Nu am un salariu aşa mare, pentru că depinde de clienţii pe care îi am. Nu mă pot angaja program întreg deoarece trebuie să fiu cu Viorel tot timpul, să am grijă de el”, a completat aceasta.

citește și...