Detalii neștiute din cariera Lianei Stanciu. ”Am același loc de muncă de 31 de ani”

19.08.2022, 14:46
Detalii neștiute din cariera Lianei Stanciu. ”Am același loc de muncă de 31 de ani”
Detalii neștiute din cariera Lianei Stanciu

Vedeta de radio și televiziune Liana Stanciu, în vârstă de 51 de ani, a scos la iveală un amănunt mai puțin cunoscut din cariera sa. ”Am același loc de muncă de 31 de ani”, a mărturisit Liana Stanciu. Aceasta lucrează în radio de foarte mulți ani, dar, de-a lungul anilor, a prezentat și numeroase emisiuni TV.

Liana Stanciu este una dintre cele mai cunoscute voci din radio. De asemenea, este și prezentatoare de televiziune, în preezent realizând emisiunea ”În direct cu viața”, de la TVR2.

În plan personal, Liana Stanciu și Mihai Georgescu, alias Miță de la ”Bere Gratis”, formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de două decenii și au o fată, Teodora.

Detalii neștiute din cariera Lianei Stanciu. ”Contractul meu de lucru este în aceeași stație de radio, de 31 de ani”

Într-un interviu pentru click.ro, Liana Stanciu a dezvăluit că are același loc de muncă, la aceeași stație de radio, de peste trei decenii.

 

”Uite, asta este un breaking news: am același loc de muncă de 31 de ani! Adică eu am lucrat la Radio Contact, iar Magic FM este fostul Uniplus, dar eu sunt angajată, actualul KISS FM e fostul Radio Contact! Contractul meu de lucru este în aceeași stație de radio, de 31 de ani! Am încă legitimația cu numărul 7. Nu o mai folosesc dar despre ce vorbim, eu sunt o tipă statornică și încă îmi place. Știi ce zicea Charlie Watts, Dumnezeu să îl odihnească că a plecat într-o altă lume! Toboșarul de la Rolling Stones zicea “Eu nu sunt un virtuos, dar sunt Charlie Watts, de la Rolling Stones!”. Ei, asta vreau și eu să fiu! Liana Stanciu de la Magic FM! Sau de la TVR! Că amândouă mi se potrivesc foarte bine!”, a mărturisit Liana Stanciu.

citește și...