Cum arăta Horia Brenciu la 21 de ani, la prima sa apariție la TVR. ”Nu dormisem deloc cu o noapte înainte”

04.10.2021, 14:48
Cum arăta Horia Brenciu la 21 de ani, la prima sa apariție la TVR. ”Nu dormisem deloc cu o noapte înainte”
Cum arăta Horia Brenciu la 21 de ani, la prima sa apariție la TVR. ”Nu dormisem deloc cu o noapte înainte”

Horia Brenciu, în vârstă de 49 de ani, și-a amintit de prima sa apariție la Televiziunea Națională. Acesta a dat publicității fotografii de la acea vreme, când prezenta emisiunea Robongo”, care s-a bucurat de mare succes la public. Pe atunci, Horia Brenciu avea 21 de ani.  ”Nu dormisem deloc cu o noapte înainte”, și-a amintit binecunoscutul artist.

În anii imediat de după Revoluția din 1989, Horia Brenciu a prezentat, la Televiziunea Națională emisiunea ”Robingo”, care a prins foarte bine la public.

Aceea a fost prima apariție la postul public a lui Horia Brenciu, care la acea vreme avea 21 de ani.

Cum arăta Horia Brenciu la 21 de ani, la prima sa apariție la TVR.  ”Cuvintele pregătite pentru începutul emisiunii s-au evaporat brusc”

Pe pagina sa de Facebook, Horia Brenciu a publicat imagini de la prima sa apariție la Televiziunea Națională.

”3 octombrie 1993… Prima mea apariție oficială pe postul public de televiziune s-a produs într-o duminică, direct in prime time, acum fix 28 ani! Era Robingo, prima licența internațională din România a unui format de televiziune străin. Imi amintesc perfect că nu dormisem deloc, cu o noapte înainte, iar toate cuvintele pregătite pentru începutul emisiunii s-au evaporat brusc, imediat cum mi-am auzit numele. Aveam 21 ani. Restul e… istorie. ?”, a notat acesta în dreptul fotografiilor.

Horia Brenciu este căsătorit cu Alice Dumitrescu

 

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitrescu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață. ”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu a dezvăluit că admiră foarte multe lucruri la soția sa, Alice Dumitrescu. ”Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a declarat artistul.

citește și...