Detalii nebănuite din viața Mariei Hîngu, fostă concurentă la ”Survivor”. ”Am candidat la Primărie, la mine la țară”

01.04.2021, 16:27
Detalii nebănuite din viața Mariei Hîngu, fostă concurentă la ”Survivor”. ”Am candidat la Primărie, la mine la țară”
Detalii nebănuite din viața Mariei Hîngu, fostă concurentă la ”Survivor”. ”Am candidat la Primărie, la mine la țară”

Maria Hîngu, fostă concurentă la ”Survivor România”, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața sa.

Maria Hîngu are o poveste de viață impresionantă. Fosta concurentă de la ”Survivor România”, a dezvăluit, pentru revista Viva, că a început să lucreze de la vârsta de 16 ani și că, ulterior, a ajuns să candideze și la Primărie în localitatea de unde este.

”Am copilărit în comuna Gologanu, județul Vrancea. Am avut viața unui copil de la țară care mergea să culeagă tot ce e de cules de pe câmp, am petrecut serile la poartă cu copiii. Părinții mei sunt acei părinți din anii ’90… Cu tata am două subiecte de discuție: politica și problemele lumești. Mama e prietena cu care vorbești de toate. Am un frate mai mare cu patru ani. Am fost elev de nota 9. Am făcut Liceul de Alimentație Publică, și atunci m-am și angajat în restaurant, la 16 ani. Din primul salariu mi-am luat ceva de îmbrăcat. Dar din datoriile pe care tata le avea la mine mi-am luat un televizor. Apoi, la 18 ani am reușit să îmi iau o mașină. Am încercat să fac multe până acum. Nu am reușit să ajung în vârf. Am candidat la Primărie, la mine la țară. Am luat 40 de voturi. De trei ani mă tot gândeam să candidez, mai mult în glumă. Și din glumă în glumă, m-am trezit cu afișul. Sunt pasionată să fac ceva, nu de politică…”, a povestit Maria Hîngu.

Ce a declarat Maria Hîngu după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”

Maria Hîngu a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. În urma voturilor telespectatorilor, la consiliul de eliminare care a avut loc în data de 28 martie 2021, ea a fost cea care a părăsit competiția.

Aceasta a afirmat că a simțit că va fi eliminată încă din momentul în care a fiost nominaliazată de colegi.

“Am simtit. Era ceva wow daca nu as fi fost eu. Survivor Romania 2021 a fost cea mai frumoasa experienta si m-a construit ca si om. Nu am cuvinte. Imi pare bine ca am rezistat aceste trei luni. Nu am clacat nici fizic, nici emotional. Ma bucur ca am parcurs toate traseele. Sportiv am evoluat in competitia asta si acum un nou inceput va fi acasa”, a declarat Maria.

 

citește și...