Detalii nebănuite din mariajul Adelinei cu Cristi Chivu. ”La început nu era el foarte comunicativ”

19.06.2021, 11:00
Detalii nebănuite din mariajul Adelinei cu Cristi Chivu. ”La început nu era el foarte comunicativ”
Detalii nebănuite din mariajul Adelinei cu Cristi Chivu. ”La început nu era el foarte comunicativ”

Adelina Chivu a oferit amănunte despre căsnicia sa cu fostul fotbalist Cristi Chivu și despre cele două fetițe ale lor.

Cristi Chivu formează o familie alături de soția sa, Adelina Chivu, și de cele două fetițe ale lor. Natalia, prima născută, a venit pe lume la 12 februarie 2009. Anastasia le-a întregit familia la 4 noiembrie 2010.

Adelina Chivu a vorbit despre partenerul ei de viață și despre fetele lor într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

Detalii nebănuite din mariajul Adelinei cu Cristi Chivu. ”Prietenia a fost fundamentul relaţiei noastre”

Adelina Chivu a explicat că relația dintre ea și Cristi Chivu a fost bazată pe prietenie. ”Pe noi asta ne defineşte dintotdeauna – şi datorită faptului că am fost plecaţi singuri departe de prieteni şi familiile noastre şi am stat noi doi împreună atât de mulţi ani. Nu că nu am avea prieteni aici. Dar la început, cînd noi ne-am căsătorit, el s-a mutat din Roma în Milano şi eu din Bucureşti în Milano, deci ne-am trezit noi doi singuri într-un oraş pe care nu-l cunoşteam şi unde nu cunoşteam pe nimeni – iar prietenia a fost fundamentul relaţiei noastre. Aşa a început, aşa a şi continuat. Adică eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine. La început nu era el foarte comunicativ, dar aici pot să-mi asum acest lucru, că l-am făcut să fie foarte comunicativ cu mine. În rest, cu alţii, nu am reuşit să-l fac să fie aşa, dar cu mine este şi asta e bine”, a declarat Adelina Chivu.

Despre Natalia și Anastiasia, cele două fete ale lor, Adelina Chivu a spus: ”Eu am două fete la extreme din toate punctele de vedere, nu doar cu tehnologia – una e foarte cuminte, tăcută, spre tocilară, nu mi-a făcut niciodată nicio problemă, nu am primit niciun mail de la şcoală. Ea deocamdată nu ştie ce ar vrea să se facă, dar îmi pune tot felul de întrebări, ca să înţeleagă meseriile. I-a plăcut deocamdată ideea de a fi medic. Dar nu se aruncă foarte uşor în declaraţii. Cea mică, în schimb, de când s-a născut a fost trouble maker, agitată. Acum ea vrea să se facă actriţă, exersează să plângă la comandă, îi place mult să se îmbrace frumos, e super-sociabilă, cu toată lumea se împrieteneşte în 5 minute. Nu că e a mea şi nici că ar fi neapărat o calitate asta, dar nu prea am văzut în anturaj copii ca ea, atât de băgăcioşi şi insistenţi”.

Adelina Chivu a vorbit și despre televiziune: ”Nu ştiu dacă mi-a fost dor, pentru că mie nu mi-a plăcut niciodată să fiu în atenţia lumii, asta atrage simpatii deopotrivă cu antipatii şi răutăţi. Am preferat să stau deoparte nu neapărat că sunt mai sensibilă, dar e foarte bine să fii lăsat în pace şi să-ţi trăieşti viaţa cum vrei tu, fără să-şi dea toată lumea cu părerea. Din televiziune, în schimb, mi-a lipsit foarte mult ambientul: să lucrezi într-o redacţie de 200 de oameni, cu care te vezi zilnic şi stai la poveşti. Asta, da. Partea care pare glamour nu mi-a lipsit, mai mult cea din spate”.

 

citește și...